BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS 2020

Στην πολύ δύσκολη φετινή εκθεσιακή χρονιά, οι οργανωτές της έκθεσης SIAL PARIS θεωρούν ότι η διοργάνωση της θα είναι το ορόσημο για την επιστροφή στην κανονικότητα των εμπορικών εκθέσεων και την αναθέρμανση του εμπορίου γενικότερα.

logo_sial_paris

48
0

Εφόσον η έκθεση πραγματοποιηθεί, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να είναι απούσα, για αυτό ο Οργανισμός μας θα διοργανώσει εθνικό περίπτερο με όσους εξαγωγείς επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Λόγω των υγειονομικών θεμάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία, η έκθεση μας ενημέρωσε ότι θα λάβει αυστηρά μέτρα προστασίας των επισκεπτών και των εκθετών τα οποία όμως είναι ακόμα υπό διαμόρφωση και για τα οποία φυσικά θα σας ενημερώσουμε μόλις τα λάβουμε.

Για να διευκολύνουμε την οργάνωση της έκθεσης και να μειώσουμε το ρίσκο λειτουργίας του εθνικού περιπτέρου, δεν θα λειτουργήσει ο χώρος γευσιγνωσίας όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις αλλά πιθανότατα μια πιο λιτή προβολή της ελληνικής γαστρονομίας. Επίσης, όλη η εθνική συμμετοχή θα συγκεντρωθεί στην Αίθουσα 2, όπου βρίσκονται τα εθνικά περίπτερα και άλλων χωρών όπως είναι η Ισπανία.

Τέλος, για να ενισχύσουμε την εθνική προσπάθεια για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγών, η τιμή συμμετοχής διαμορφώνεται πλέον στα 460 ευρώ/ τ.μ, ενώ για τα γωνιακά περίπτερα, η τιμή διαμορφώνεται στα 505 ευρώ/ τ.μ. Για τους εκθέτες οι οποίοι συμμετέχουν μέσω ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος, το κόστος παραμένει στα 677 ευρώ/ τ.μ. Επιπλέον, κάθε συμμετοχή επιβαρύνεται με 530 ευρώ, ποσό το οποίο αφορά το registration fee και την εγγραφή στον κατάλογο. Όλα τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με 24% ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να αποστείλουν την αίτηση τους έως τις 28 Μαΐου 2020. Όσες επιχειρήσεις έχουν ήδη υποβάλει αίτηση συμμετοχής με βάση την αρχική πρόσκληση που εστάλη τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν χρειάζεται να ξαναστείλουν.

Από όλες τις εταιρείες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ζητηθεί να προκαταβάλουν το 35% του κόστους συμμετοχής, ποσό το οποίο θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης της έκθεσης.
Βρείτε εδώ  την αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία