BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

ASIA FRUIT LOGISTICA παράλληλα με την έκθεση θαλασσινών

 Η ASIA FRUIT LOGISTICA θα διεξαχθεί παράλληλα με τη SEAFOOD EXPO ASIA στις 18-20 Νοεμβρίου 2020 στο Singapore Expo, δίνοντας «ψήφο» εμπιστοσύνης στις μεγάλες εμπορικές συναντήσεις για τις επιχειρήσεις με νωπά προϊόντα στην Ασία στα τέλη του 2020.

EXZnMh5XkAAK7N7

7
0

«Η συνεργασία μας αναδεικνύει τη σημασία των διαπροσωπικών εμπορικών εκθέσεων, καθώς ο κόσμος αναδύεται από αυτήν την παγκόσμια πανδημία και υπογραμμίζει, επίσης, τη σημασία της Σιγκαπούρης ως προτιμώμενης τοποθεσίας για τους διοργανωτές εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο», λέει ο Will Wollbold, εμπορικός διευθυντής της Global Produce Events (GPE), η οποία οργανώνει την ASIA FRUIT LOGISTICA.

«Όπως και η δική μας εκδήλωση, η SEAFOOD EXPO ASIA είναι μια διεθνής εμπορική έκθεση για τα νωπά τρόφιμα μικρής μετασυλλεκτικής ζωής στην Ασία και με την ανάπτυξη ισχυρών συνεργειών μεταξύ των δύο εμπορικών εκδηλώσεων, μπορεί να ωφεληθούν όλοι οι εκθέτες μας και οι εμπορικούς συμμετέχοντες». εξηγεί ο Wollbold. «Οι βιομηχανικοί όμιλοι και τα περίπτερα χωρών και στις δύο εκδηλώσεις μπορούν να συναντηθούν με βασικούς αγοραστές λιανικής και φορείς παροχής υπηρεσιών τροφίμων από όλο τον κλάδο των νωπών προϊόντων και, επιπλέον, οι βασικοί εκθέτες, όπως οι χειριστές εφοδιαστικής αλυσίδων φρέσκων προϊόντων, καθώς και ορισμένοι προμηθευτές μηχανημάτων μπορούν επίσης να βρουν δυνητικούς πελάτες και στις δύο εκθέσεις.»

Οι διοργανωτές της SEAFOOD EXPO ASIA είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη νέα συμφωνία. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ASIA FRUIT LOGISTICA για την παροχή ενός ασφαλούς και υγιούς φόρουμ για τον τομέα των φρέσκων και νωπών τροφίμων», λέει η Liz Plizga, Αντιπρόεδρος του Ομίλου της Diversified Communications, η οποία διοργανώνει την κορυφαία εμπορική έκθεση θαλασσινών.

«Η SEAFOOD EXPO ASIA και η ASIA FRUIT LOGISTICA μοιράζονται την ίδια φιλοδοξία να παρέχουν επιχειρηματική συνέχεια στον κλάδο λιανικής πώλησης και υπηρεσιών τροφίμων στην ασιατική αγορά», συνέχισε η Plizga. «Μαζί οι εκδηλώσεις παρέχουν μια στάση για τους διεθνείς πελάτες στην Ασία αναζητώντας παγκόσμιους προμηθευτές όλων των τύπων θαλασσινών, καθώς και φρέσκα φρούτα και λαχανικά».

Η SEAFOOD EXPO ASIA είναι μια πλατφόρμα για εταιρείες θαλασσινών που προμηθεύουν όλους τους τύπους θαλασσινών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγέων και εξαγωγέων, μεταπωλητών, διανομέων, μεταποιητών, κατασκευαστών και χονδρεμπόρων, καθώς και παρόχων υπηρεσιών βιομηχανίας θαλασσινών.

Η ASIA FRUIT LOGISTICA και η SEAFOOD EXPO ASIA πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του συγκροτήματος εμπορικών εκθέσεων της Singapore Expo στις 18-20 Νοεμβρίου 2020: Η ASIA FRUIT LOGISTICA πρόκειται να καταλάβει τις αίθουσες 3, 4, 5 και 6 και η SEAFOOD EXPO ASIA θα καταλάβει το Hall 2. Η συν-τοποθεσία θα επιτρέψει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση και στις δύο εκδηλώσεις. Τα συνδυασμένα εισιτήρια θα διατίθενται επίσης σε ειδικές τιμές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία