BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικής Τομάτας μετατίθεται για το 2022

Το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικής Τομάτας και το 16ο Συμπόσιο ISHS για τη Βιομηχανική Τομάτα θα πραγματοποιηθούν στο Σαν Χουάν, στην Αργεντινή, το 2022, για τη διασφάλιση της υγείας των παρευρισκομένων.

tomato_processing_factory_IMG_7631_1200

58
0
Το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικής Τομάτας και το 16ο Συμπόσιο ISHS για τη Βιομηχανική Τομάτα είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 16 έως 18 Μαρτίου 2020 στο Σαν Χουάν (Αργεντινή). Δυστυχώς, και οι δύο εκδηλώσεις αναστάλθηκαν στις αρχές του έτους, λόγω της εμφάνισης της πανδημίας του Covid-19. Αν και ορίστηκε μια εναλλακτική ημερομηνία για το Νοέμβριο του 2020, ο κ. Andrés Díaz Cano, Υπουργός Παραγωγής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Σαν Χουάν, ο κ. Marcelo Balderramo, Γραμματέας Κτηνοτροφίας και Γεωργίας, μαζί με τον κ. Δημήτρη Νομίκο, πρόεδρο της Παγκόσμιας Μεταποίησης Βιομηχανικής Tομάτας (WPTC), έπρεπε να πάρουν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν ξανά τις εκδηλώσεις για τις 6-10 Μαρτίου 2022


Αυτές οι νέες ημερομηνίες θα επιτρέψουν σε όλους τους συμμετέχοντες να ταξιδέψουν με ασφάλεια σε μια στιγμή που ο ιός θα είναι πίσω μας και θα υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο. Επιπλέον, ο Μάρτιος είναι επίσης η καλύτερη εποχή του χρόνου για να δείτε τα χωράφια και τα εργοστάσια τομάτας στην επαρχία του Σαν Χουάν

Το WPTC ανυπομονεί να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του Σαν Χουάν, τους χορηγούς, τους ομιλητές και όλους τους παρευρισκόμενους για να αξιοποιήσει τις συλλογικές προσπάθειες μέχρι σήμερα και να διασφαλίσει ότι το συνέδριο θα είναι μια εμπειρία  τόσο εμπνευσμένη, επιτυχημένη και παραγωγική και ίσως και περισσότερο από ό, τι θα ήταν, το 2020.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι χορηγοί θα επικοινωνήσουν ατομικά με μια εξατομικευμένη προσφορά για το 2022 ή την επιλογή πλήρους επιστροφής χρημάτων.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία