BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Ιούλιο το 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki

Η Wine Plus διοργανώνει τη 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki.

2nd_RGT_photo

5
0

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες των εκδηλώσεών της και τους εργαζόμενους, μελέτησε με μεγάλη προσοχή τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας των εστιατορίων, των ξενοδοχείων και τις οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων. Δημιούργησε τα δικά της πρωτόκολλα, τροποποιώντας τις συνθήκες υλοποίησης των εκδηλώσεών της, ούτως ώστε να τηρηθούν και οι πιο αυστηρές υποδείξεις. 
Έτσι, η 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, μια εκδήλωση που στοχεύει στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στη βεράντα του ξενοδοχείου Makedonia Palace.
Οι επισκέπτες, επαγγελματίες και καταναλωτές, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν συγκεντρωμένα σε έναν χώρο, τα ροζέ κρασιά, ως επί το πλείστον της εξαιρετικής σοδειάς του 2019. Κρασιά εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση, θα σερβίρονται από μια ολόκληρη ομάδα οινολόγων και εξειδικευμένων συνεργατών της Wine Plus, οι οποίοι θα επιμελούνται και τη σωστή λειτουργία της γευστικής δοκιμής.

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki πραγματοποιείται με την αιγίδα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

INFO
- ημερομηνία: Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
- τόπος: βεράντα ξενοδοχείου Makedonia Palace
- ωράριο λειτουργίας: 18.30 - 20.30 & 21:00 – 23:00 (Στο ενδιάμεσο διάστημα ο χώρος θα αδειάσει από τους επισκέπτες και θα απολυμανθούν οι κοινόχρηστες επιφάνειες)
- Είσοδος: 5€ (περιλαμβάνεται το ατομικό ποτήρι γευστικής δοκιμής)
Για τους επαγγελματίες του κρασιού και της γαστρονομίας (Horeca, bars, wine bars), η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας.

 

Καθώς η 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, θα υλοποιηθεί ακολουθώντας συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τηρηθεί ανώτατος αριθμός επισκεπτών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία