BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Μεγαλύτερη και πληρέστερη η 6η διοργάνωση DAIRY EXPO 2020

Η 6η DAIRY EXPO 2020 θα πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με τις 3 κλαδικές εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS, FROZEN FOOD και FOOD LOGISTICS.

dairy_main02

19
0

Η συμμετοχή σας στην DAIRY EXPO 2020 προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας καθώς αποτελεί την μοναδική εμπορική έκθεση του δυναμικού κλάδου της Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας. Εδραιώνετε την επιχείρησή σας στην αγορά και ενισχύετε την εικόνα και τα εταιρικά σας brands κάνοντας σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες.

Με οδηγό την εμπειρία και τις γνώσεις που αποκτήσαμε από τις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις, συνεχίζουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε η φετινή έκθεση DAIRY EXPO να είναι μεγαλύτερη και πληρέστερη, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους. Ήδη αρκετές επιχειρήσεις παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού και καινοτόμων τεχνολογιών καθώς και Περιφέρειες της χώρας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στην έκθεση DAIRY EXPO στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής τους. Η προετοιμασία για την άριστη διοργάνωση της 6ης έκθεσης DAIRY EXPO βρίσκεται σε εξέλιξη έχοντας πάντα ως επίκεντρο τους Έλληνες παραγωγούς και εμπόρους ώστε η συμμετοχή τους με περίπτερο να αποτελέσει μια αποτελεσματική επένδυση με αρκετά ανταποδοτικά οφέλη. 

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στην έκθεσή μας ως εκθέτης : 
https://dairyexpo.gr/%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82/

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία