Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η Interpoma 2020 αλλάζει και γίνεται ψηφιακή

Το Interpoma 2020, η διεθνής έκθεση αφιερωμένη στον κόσμο των μήλων που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Μπολζάνο, θα παρουσιαστεί σε μια νέα υβριδική μορφή, η οποία θα παρουσιάσει εκδηλώσεις τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και με φυσική παρουσία.

IPO_New_Visual

346
0

«Interpoma Connects 2020:Ψηφιακές μέρες για την Οικονομία του Μήλου», που είναι το όνομα του ραντεβού, θα λάβει χώρα 19-20 Νοεμβρίου, ενώ η παραδοσιακή φυσική έκθεση θα μεταφερθεί στο 2021. Η απόφαση ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Fiera Bolzano αφού πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ του διεθνούς κοινού και ήταν της γνώμης ότι ο διακριτικός διεθνής χαρακτήρας της Interpoma ήταν επομένως δυνητικά σε κίνδυνο λόγω των σημερινών και μελλοντικών διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών.
Το Interpoma 2020 θα αλλάξει εμφάνιση και θα γίνει «Interpoma Connects 2020: Digital Days for the Apple Economy», δύο ημέρες εκδηλώσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων. Η νέα μορφή που θα αντικαταστήσει την «παραδοσιακή» έκθεση στις 19 και 20 τον ερχόμενο Νοέμβριο προβλέπει το παραδοσιακό διεθνές συνέδριο «Interpoma Congress» διαθέσιμο τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης, «Interpoma Future Hub», μια ψηφιακή πλατφόρμα για την προώθηση της διεθνούς έναρξης- και κλίμακες και νέες εκδηλώσεις ως «Interpoma Business Match», μια εικονική πλατφόρμα αντιστοιχίας για εταιρείες και πελάτες σε συνεργασία με το EEN (European Enterprise Network) και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Bolzano. Η «παραδοσιακή» έκθεση, με τα εκθέματα θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, από τις 4 έως τις 16 Νοεμβρίου 2021.
Τα τελευταία χρόνια, η Fiera Bolzano, μαζί με τη συνεργασία πελατών και συνεργατών, έχει επενδύσει ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη διεθνοποίηση της Interpoma φτάνοντας κατά τη διάρκεια της έκδοσης 2018 τους 20.000 επισκέπτες και 460 εκθέτες από 74 και 24 χώρες παγκοσμίως. Αυτό ακριβώς οδήγησε στην απόφαση «μετατροπής» της μορφής 2020 και μετακίνησης της «Κλασικής» έκθεσης στο 2021, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο αυτό το σημαντικό και ουσιαστικό στοιχείο της διεθνοποίησης της εκδήλωσης λόγω των πολλών διαδεδομένων διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών.

«Με τα χρόνια έχουμε κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να δώσουμε στην Interpoma μια διεθνή πτυχή μαζί με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Στο τέλος της ημέρας αυτό το στοιχείο είναι κρίσιμο. Ωστόσο, ο διεθνής χαρακτήρας της Interpoma είναι επίσης απαραίτητος στον κόσμο των μήλων όπου το Νότιο Τίρολο είναι ηγέτης στην παγκόσμια αγορά. Εξ ου και η απόφαση για μια νέα, διεθνώς προσβάσιμη ψηφιακή μορφή »- δηλώνει ο Armin Hilpold, Πρόεδρος της Fiera Bolzano.

«Η κρίση του Covid απέδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις φυσικές συναντήσεις όταν πρόκειται για επιχειρηματικές σχέσεις. Ωστόσο, σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές οι νέες υβριδικές μορφές συμβάντων μας δίνουν τη δυνατότητα να παραμείνουμε ενεργοί στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα και να συνδέσουμε τους εκθέτες μας με τους πελάτες τους »- καταλήγει ο Armin Hilpold.

Συνεπώς, το ραντεβού είναι online στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2020 με το "Interpoma Connects 2020: Digital Days for the Apple Economy" και, για όσους επιθυμούν επίσης στο Fiera Bolzano για το "Interpoma Congress".

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία