BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Ιανουάριο του 2021 η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνου

H Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, Internationale Grüne Woche Berlin 2021, μετατρέπεται σε αποκλειστικό B2B event (B2B διεθνείς συναντήσεις) και θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

greenweek1_berlin

35
0

Η σχετική πρωτοβουλία του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19 αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας.

Το νέο format της Internationale Grüne Woche Berlin 2021 θα περιλαμβάνει τέσσερις πλούσιες ημέρες επιχειρηματικών συζητήσεων, οι οποίες θα εστιάζουν στους εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας των επιχειρήσεων του κλάδου. «Ως ζωτικό μέρος της οικονομίας, ο τομέας των τροφίμων και της γεωργίας αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Στόχος μας να βρούμε λύσεις και να διαμορφώσουμε το μέλλον. Στην International Green Week 2021 θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα διαλόγου για τη γεωργική πολιτική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής της έκθεσης, Lars Jaeger.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Internationale Grüne Woche Berlin πραγματοποιείται ετησίως στο Βερολίνο από το 1926 και κατατάσσεται στις καλύτερες εκθέσεις του κλάδου της καθώς είναι μια από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό.

Η επόμενη γνωστή σε όλους Internationale Grüne Woche Berlin με απευθείας πώληση στο κοινό έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022.

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και τη συμμετοχή στις B2B συναντήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Διεθνούς Πράσινης Εβδομάδας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα www.german-fairs.gr.

Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στο B2B event, δείτε εδώ τη σχετική αίτηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία