BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα αιμοδοσίας στην Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ

Θύμα κορωνοϊού και η εκδήλωση « ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ» που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η εταιρία Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ. Οι κίνδυνοι της πανδημίας αλλά και οι αυστηροί όροι ασφάλειας που πρέπει να τηρούνται, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης που μετά από 20 χρόνια ανελλιπούς διεξαγωγής, έχει καταστεί θεσμός στην αγορά των γεωργικών μηχανημάτων.

IMG_403744

46
0

Η Εταιρία Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, εκμεταλλευόμενη την ακύρωση αυτής της εκδήλωσης, αποφάσισε να αναλάβει μια διαφορετική πρωτοβουλία, που δεν στοχεύει στην ανάδειξη της επιχειρηματικής της κυριαρχίας, αλλά στην ανάδειξη της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προωθεί την αιμοδοσία και χαρίζει ζωή σε όσους έχουν ανάγκη. Η Εταιρία δημιούργησε Τράπεζα αίματος, για τις ανάγκες τόσο του προσωπικού της όσο και των φίλων και πελατών της.

Έτσι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας, θα διοργανωθεί ημέρα αιμοδοσίας με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων φιαλών αίματος. Ειδικό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, θα βρίσκεται στη διάθεση του προσωπικού αλλά και των φίλων και πελατών της Εταιρίας, για όσους φυσικά επιθυμούν να συμμετάσχουν σ αυτή τη προσπάθεια.

Φυσικά, η εκδήλωση αυτή θα γίνει κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας και ασφάλειας, στις υπαίθριες εγκαταστάσεις της Εταιρίας που καλύπτουν πολλές χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, με τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων και με σταδιακή προσέλευση των ενδιαφερόμενων από τις 09:00΄μέχρι τις 19:00΄ το απόγευμα.

Η Εταιρία προσκαλεί όλους τους φίλους και πελάτες της να συμμετάσχουν σ αυτή την ωραία προσπάθεια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία