BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού στο βασικό σεμινάριο κρασιού της Wine Plus

Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς του Wine Plus Wine School. Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με το βασικό μας σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού», την  Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, 17:00 – 19:90 στο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Γνωριμια_με_τον_κοσμο_του_κρασιου_1_2

18
0

 Βεβαίως, καθώς πλέον ζούμε στη ‘νέα κανονικότητα’ που επιβάλλει η πανδημία, έχουμε εναρμονιστεί με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για την προστασία όλων και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων μας. Σε αυτό το πλαίσιο θα τηρήσουμε όλες τις ορθές πρακτικές και θα ακολουθήσουμε όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, προκειμένου να διαφυλάξουμε όσο καλύτερα μπορούμε την υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και στα σεμινάριά μας. (Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την υλοποίηση των σεμιναρίων της Wine Plus και των συναντήσεων του Wine Club THESSALONIKI’96)

 

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε ένα σεμινάριο που θα σας αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το ταξίδι στον γοητευτικό οινικό κόσμο:

  • ποιες είναι οι βασικές ελληνικές και κοσμοπολίτες ποικιλίες σταφυλιών
  • ποιες είναι οι μέθοδοι παραγωγής του λευκού, του ροζέ, του ερυθρού κρασιού
  • ποια είναι η τεχνική της γευστικής δοκιμής
  • υπάρχουν κανόνες για το σωστό «πάντρεμα» των κρασιών με το φαγητό;
  • ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος,
  • πως πρέπει να οργανώσω την προσωπική μου κάβας…

 

Με οδηγό την χημικό-οινολόγο, δημοσιογράφο οίνου-συγγραφέα Μαρία Νέτσικα θα απαντήσετε σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα πριν περάσετε στην πράξη δοκιμάζοντας 5 εκλεκτά ελληνικά κρασιά.

Το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού», απόσταγμα 20ετούς εμπειρίας, είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις πριν έρθουν στις τακτικές συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI’96.

Info:

- ημερομηνία: Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

- ώρες: 17:00 – 19:00
- τόπος: The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).
- κόστος συμμετοχής: 25€

Περιλαμβάνει:

  • ενημερωτικό υλικό,
  • γευστική δοκιμή 5 κρασιών,
  • έκπτωση 50% για τη συμμετοχή στη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96, η οποία θα ακολουθήσει ακριβώς μετά (20:00 – 22:00)

Καθώς το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού», θα υλοποιηθεί ακολουθώντας συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τηρηθεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων.

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης και η προπληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία