BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

‘’Fields of Innovation-Αγροί Καινοτομίας’’ διαδικτυακά από τη Syngenta

Virtual event ‘’Fields of Innovation’’ της SYNGENTA θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα 21-25 Σεπτέμβρη 2020.

Syn20006_Header_Website_2240x1001_REGISTER-lr_APPROVED

7
0
Ένα πρωτοφανές έτος απαιτεί ένα διαφορετικό γεγονός, καθώς η εκδήλωση ‘’Fields of Innovation-Αγροί Καινοτομίας’’ της Syngenta γίνεται φέτος εικονική! ·         Η ετήσια εκδήλωση της Syngenta ‘’Fields of Innovation-Αγροί Καινοτομίας’’ πραγματοποιείται εικονικά (virtual)  για πρώτη φορά στις 21-25 Σεπτεμβρίου 2020, παρουσιάζοντας συναρπαστικές νέες ποικιλίες και προσφέροντας πραγματική αξία μέσω της καινοτομίας! ·         Οι εμπλεκόμενοι με τον τομέα των κηπευτικών μπορούν να αναζητήσουν τις νέες ποικιλίες της Syngenta που φέρνουν χαρακτηριστικά όπως ανοχή στη ζέστη και καταλληλότητα για μηχανική συγκομιδή για να ξεπεραστούν οι σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κηπευτικών στον κόσμο
·         Πληθώρα υβριδίων κουνουπιδιού, λάχανου, μπρόκολου, σαλατών, babyleaves, σπανακιού, κρεμμυδιού, kohlrabi, κολοκυθιού κ.α. περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

                                   

Το 2020 είναι μια χρονιά που σίγουρα θα θυμόμαστε. Αυτή τη χρονιά η ετήσια εκδήλωση ‘’Fields of Innovation – Αγροί Καινοτομίας’’ της Syngenta, πιστεύουμε ότι θα είναι ένα γεγονός που θα μείνει αξέχαστό, αλλά μόνο σαν θετικό παράδειγμα καινοτομίας σε δύσκολους καιρούς, καθώς φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά  που θα πραγματοποιηθεί σαν εικονική εκδήλωση (virtual event).

Φέτος, έχουμε δημιουργήσει ένα ψηφιακό περιβάλλον όπου οι παραγωγοί κηπευτικών αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι με την τροφική αλυσίδα μπορούν να δουν τα νέα μας υβρίδια μέσω 3D εικόνων, videos, και πολλές τεχνικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα μπορούν να επικοινωνήσουν με live chat με τους ειδικούς στις καλλιέργειες της Syngenta απ’ όλο τον κόσμο και σε ζωντανή σύνδεση να μάθουν περισσότερα για τα υβρίδια της Syngenta που τους ενδιαφέρουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική εμπειρία που η πλούσια γκάμα κηπευτικών της Syngenta έχει να προσφέρει…

Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αξία επιλέγοντας την καινοτομία – Η παγκοσμίως φημισμένη ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Syngenta, παρουσιάζει μοναδικά, νέα προιόντα στην αγορά συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των πελατών αλλά και τις γρήγορα μεταβαλλόμενες συνθήκες στον γεωργικό τομέα. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως η ανοχή στη ζέστη, η ευκολία συγκομιδής, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτομίες που θα μπορέσετε να ανακαλύψετε στο φετινό ‘’Fields of Innovation – Αγροί Καινοτομίας’’ που θα διεξαχθεί ψηφιακά.

Ένα γεγονός που βάζει τους εμπλεκόμενους με τα κηπευτικά στην καρδιά των εξελίξεων – Στη Syngenta Σπόροι Κηπευτικών ένας από τους κύριους στόχους μας ήταν πάντα να ‘’δημιουργούμε νέες ιδέες’’  μέσω της στενής συνεργασίας και του διαλόγου με τους συνεργάτες μας παραγωγούς και την τροφική αλυσίδα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, με τις ανασφάλειες που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19, ίσως είναι και μια ευκαιρία να συνδεθείτε και να εμπλακείτε  με ένα τρόπο που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν..

Αξιοποιήστε ένα απαράμιλλο επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας – Με τη χρήση της τεχνολογίας φέτος σημαίνει ότι εξακολουθούμε να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και το παγκόσμιο κορυφαίο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 2.500 ποικιλίες. Αναγνωρίζουμε επίσης το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν εκδηλώσεις όπως το ‘’Fields of Innovation – Αγροί Καινοτομίας’’ για την ενημέρωση σχετικά τις βέλτιστες πρακτικές και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας.
Νέες λύσεις που κάνουν τη διαφορά σε πραγματικό κόσμο -

Γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας μεταμορφώνει τον τρόπο καλλιέργειας των κηπευτικών, επιτρέποντας στους γεωργούς σε όλο τον κόσμο να μεγιστοποιήσουν την παραγωγή τους με βιώσιμο τρόπο. Καθώς η φετινή εκδήλωση θα είναι εικονική, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να ανακαλύψετε πώς κάνουμε τη διαφορά κάθε μέρα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο!

Ο Paolo di Lernia, επικεφαλής Marketing και Επικοινωνίας των Σπόρων Κηπευτικών της Syngenta, επιβεβαιώνει ότι ο σκοπός των ‘’Fields of Innovation-Αγροί Καινοτομίας’’, είτε πραγματοποιoύνται στον αγρό, είτε εικονικά παραμένει ο ίδιος. "Παρά τις προκλήσεις, θέλουμε ακόμα να δώσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις καινοτόμες, υψηλής ποιότητας λύσεις που προτείνουμε για τις καλλιέργειές τους και να συνδεθούν με διεθνείς εμπειρογνώμονες. Γι 'αυτό ήταν τόσο σημαντικό για εμάς να διερευνήσουμε νέες, συναρπαστικές λύσεις που μας επιτρέπουν να διοργανώνουμε εκδηλώσεις με παγκόσμια εμβέλεια σαν αυτή και ψηφιακά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εισαγάγουμε τους εμπλεκόμενους σε όλα τα στάδια αλυσίδας διατροφής σε καινοτομίες που προσφέρουν πραγματική αξία, συμπεριλαμβανομένων νέων ποικιλιών που κάνουν τη διαφορά μέσω της βελτιωμένης τους ποιότητας, της ενισχυμένης μετασυλλεκτικής τους διατηρησιμότητας που ικανοποιούν παράλληλα τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. "

Η εικονική έκδοση των  ‘’Fields of Innovation – Αγροί Καινοτομίας’’ της Syngenta θα προβληθεί ζωντανά κατά την ίδια περίοδο που επρόκειτο να γίνει και στον αγρό, δηλαδή από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020. «Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όπου πολλοί γνωρίζουν από τα προηγούμενα χρόνια ως « Εβδομάδα 39 », οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα υβριδίων για τα οποία μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας’’, λέει η Brigitte van der Steen, Project Lead Fields of Innovation. «Θα είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός 3D εμπειρίας, όπου οι μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρο τον εικονικό αγρό, επιλέγοντας τα υβρίδια και τις καλλιέργειες που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για τις ποικιλίες που θα επιλέξετε μέσω videos, να ενημερωθείτε  για τα χαρακτηριστικά και τις ανοχές τους σε ασθένειες, αλλά ακόμη και να κάνετε ερωτήσεις σε έναν ειδικό της Syngenta με live chat  τη στιγμή που βρίσκεστε στον εικονικό αγρό! Κατά την περιήγησή σας μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ‘’καλάθι με αγαπημένα υβρίδια’’, των οποίων οι περιγραφές-πληροφορίες θα σας αποσταλούν μέσω email μετά την αποσύνδεσή σας - φέρνοντας έτσι όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες, μαζί σας. Φυσικά, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην εμπειρία μας, είτε κάθεστε μόνοι σας στο σπίτι, στο γραφείο ή στον αγρό, μπροστά από τον υπολογιστή σας ή στο smartphone σας, θα είμαστε εκεί για εσάς.’’

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στον εικονικό μας αποδεικτικό αγρό. Για να εγγραφείτε και να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.syngentavegetables.com/fields-innovation

Κοιτώντας μπροστά στο 2021, περιμένουμε με ανυπομονησία να σας ξαναδούμε, προσωπικά ή και ψηφιακά και στην επόμενη εκδήλωση ‘’Fields of Innovation – Αγροί Καινοτομίας’’!

Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να δείτε σύντομο teaser video :  Virtual Field Teaser https://www.youtube.com/watch?v=epbnc7oL2kk&feature=youtu.be

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία