BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στις 13 Οκτωβρίου διαδικτυακή συνάντηση της Bayer για το μέλλον της γεωργίας

Μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με τον Liam Condon, Πρόεδρο του Τομέα Crop Science της Bayer AG, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σήμερα, καθώς και για το πώς η Bayer εφαρμόζει τις δεσμεύσεις της για την αειφορία, διοργανώνει στις 13 Οκτωβρίου η Bayer.

bayer-crop-science-sign

25
0

Η ετήσια ενημερωτική συνάντηση Future of Farming Dialogue θα γίνει φέτος διαδικτυακά, με ένα πρόγραμμα συναντήσεων που εξελίσσεται μέχρι το τέλος του έτους. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Η πίεση να λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πρέπει να βρουν νέους και διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και δραστηριοποίησης, και όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, τους περιορισμένους φυσικούς πόρους και τον αυξανόμενο πληθυσμό. Τι γίνεται όμως, αν η λύση στις απαιτήσεις της κοινωνίας δεν δίνεται απλά από την προσαρμογή του τρόπου δραστηριοποίησης στις επιταγές της βιωσιμότητας, αλλά απαιτεί την τοποθέτησή της στον πυρήνα της λειτουργίας μας;

Η επόμενη συνάντηση θα λάβει χώρα την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, με θέμα τη διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργίας, με βιώσιμο τρόπο.

Ακολουθώντας την ομιλία του κου Condon, ο Klaus Kunz, Head of Sustainability and Business Stewardship και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες που έχουν επιχειρήσεις όπως η Bayer να λειτουργούν με νέους τρόπους, ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί τροφή για όλους, χωρίς να εξαντληθεί ο πλανήτης.

Η συζήτηση θα λάβει χώρα στην Αγγλική γλώσσα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία