Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Διαδικτυακό φόρουμ «Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»

Η Enterprise Greece, με σκοπό την προώθηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή, συνδιοργανώνει με την Συντονιστική Επιτροπή για το Σχέδιο Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) επιχειρηματικό φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 με τίτλο «Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες». Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

makedonia-forum-ebanner

56
7

Οι εργασίες του Φόρουμ θα ξεκινήσουν με σύντομους χαιρετισμούς από τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Χατζηδάκη, καθώς και τους Περιφερειάρχες, Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γ. Κασαπίδη, και Πελοποννήσου, κ. Π. Νίκα. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις τόσο από τον Συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Κ. Μουσουρούλη, τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γ. Στάσση,  όσο και από τους συμβούλους εκπόνησής του.  

Το Φόρουμ θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή παράλληλων κλαδικών θεματικών ενοτήτων στο δεύτερο μέρος του, που αφορούν σε επενδύσεις, στην ενέργεια (ΑΠΕ) και την κυκλική οικονομία, στο Βιώσιμο Τουρισμό, στην Αγροτική Οικονομία, στην Βιομηχανία-Μεταποίηση και το Εμπόριο, καθώς και στην Εκπαίδευση, Έρευνα και Τεχνολογία. Στις ενότητες, θα συμμετέχουν με ομιλίες και παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο των περιοχών που αφορά το Σχέδιο, καθώς και διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής και πανεπιστημιακής κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φόρουμ και τη διαδικασία εγγραφής, θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.econgress.gr/future-econgress/makedonia-forum

Σχόλια (7)
Προσθήκη σχολίου

01-01-2021 02:04ecoDorie

[b][url=https://eco-corporation.ru]Купить септик на дачу[/url][/b] Автономная канализация цена под ключ-это сегодня наш профиль Высококачественное сопровождение Обеспечиваем лучший завершающий результат Септики - это несложная сборка с специфической конструкцией перелива, фильтрации и сложной электроникой Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное

Απάντηση

29-12-2020 08:39JoshuaForne

[b]Nuru massage New-York: [url=http://nuru-massage-ny.com]adult massage manhattan[/url][/b] Good day! We those who make your life easier. Famous company that active more than 6 years. Distinctive quality our Esalen salon is not an enforced setting. We advertise social profiles to develop. Introduce for you personally try any type massage techniques soon. Our employees we are waiting you personally in our salon.

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία