Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Διαδικτυακό φόρουμ «Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»

Η Enterprise Greece, με σκοπό την προώθηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή, συνδιοργανώνει με την Συντονιστική Επιτροπή για το Σχέδιο Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) επιχειρηματικό φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 με τίτλο «Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες». Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

makedonia-forum-ebanner

41
3

Οι εργασίες του Φόρουμ θα ξεκινήσουν με σύντομους χαιρετισμούς από τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Χατζηδάκη, καθώς και τους Περιφερειάρχες, Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γ. Κασαπίδη, και Πελοποννήσου, κ. Π. Νίκα. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις τόσο από τον Συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Κ. Μουσουρούλη, τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γ. Στάσση,  όσο και από τους συμβούλους εκπόνησής του.  

Το Φόρουμ θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή παράλληλων κλαδικών θεματικών ενοτήτων στο δεύτερο μέρος του, που αφορούν σε επενδύσεις, στην ενέργεια (ΑΠΕ) και την κυκλική οικονομία, στο Βιώσιμο Τουρισμό, στην Αγροτική Οικονομία, στην Βιομηχανία-Μεταποίηση και το Εμπόριο, καθώς και στην Εκπαίδευση, Έρευνα και Τεχνολογία. Στις ενότητες, θα συμμετέχουν με ομιλίες και παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο των περιοχών που αφορά το Σχέδιο, καθώς και διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής και πανεπιστημιακής κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φόρουμ και τη διαδικασία εγγραφής, θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.econgress.gr/future-econgress/makedonia-forum

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

22-10-2020 23:02DennisCedat

Hey, everybody! Check out the brand new CryptoTab browser! You just use it like a regular browser (watch Youtube, browse websites or social media networks, etc.) and earn income in BTC at the same time thanks to its built-in mining algorithm! https://bit.ly/2FP3Mvc

Απάντηση

11-10-2020 14:56weedwes

No govorim (dobro) hrvatski. What is name of the best forum script?

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία