Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τηλεδιάσκεψη στις 8 Δεκεμβρίου για τα «Νιτρικά-Νιτρώδη στα προϊόντα κρεάτος»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) , η Συμβουλευτική του Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) και το Ινστιτούτο Προιόντων Κρέατος (ΙΠΚ), διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ - WEBCAST, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 & ώρα 4.00 μμ, με θέμα: "ΝΙΤΡΙΚΑ-ΝΙΤΡΩΔΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ. ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΑ”

sevek_logo_3

54
0

Η διαδικτυακή αυτή συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων, θα περιλαμβάνει μία σύντομη επιστημονική παρουσίαση αναφορικά με τη χρήση των νιτρικών - νιτρωδών στην ασφάλεια και στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του κρέατος και των προϊόντων του και παράλληλα αναφορά στις αλλαγές που εξετάζει η Commission με την σχεδιαζόμενη τροποποίηση των επιπέδων χρήσης νιτρικών/νιτρωδών που βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε προϊόντα με βάση το κρέας.

Βασικός εισηγητής είναι ο Δρ. Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης, Καθηγητής Υγιεινής & Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του panel Βιολογικών Κινδύνων της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Παρέμβαση για την ισχύουσα νομοθεσία θα κάνει ο κ. Πάνος Κατοίκος, Κτηνίατρος, M.Sc. εκδότης “Κτηνιατρικής Νομοθεσίας”.

Ο συντονισμός θα γίνει από τον Πρόεδρο του ΙΠΚ, τ. Καθηγ. Κτηνιατρικής Απόστολος Ράντσιος,  Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα γίνουν και από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς κρατικούς φορείς καθώς και από λοιπούς επιστήμονες και τεχνοκράτες του ΙΠΚ και της ΣΕΤΕ.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ zoom.us ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LINK

https://us02web.zoom.us/j/84167806402?pwd=S2lmVWNNc01ubGwrdWxnd2swUjZnQT09

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email sevek@sevek.gr έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 4.00 μ.μ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία