Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Νέες μορφές επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφής

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» διοργανώνει το 2ο online εργαστήριο της σειράς Toolkitworkshops, πλήρως προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα του αγροδιατροφικού κλάδου και στις προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από την τρέχουσα πανδημία

1767-toolkit_2-2

51
0

Την Πέμπτη, 10/12/2020, (18:00-20:00) ο Δημήτρης Δημητριάδης, Chief Innovation Officer του Digital Agency TheFutureCats θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, για το πως οι επιχειρήσεις που απασχολούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής μπορούν να αξιοποιήσουν την Digital επικοινωνία σε περιόδους πανδημίας, ποιες είναι οι σωστές πρακτικές επικοινωνίας και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

 

Θεματικές του 2ου ToolkitWorkshop

Πιο αναλυτικά, ο κ. Δημητριάδης θα δώσει απαντήσεις σε θέματα όπως:

  • Πως μία εταιρεία ή παραγωγός στο χώρο της αγροδιατροφής, πρέπει να προσαρμόσει την digital επικοινωνίατου κατά την περίοδο των lockdowns.;
  • Ποιες είναι οι σωστές πρακτικές επικοινωνίας;
  • Ποιο το Budgeting για online πωλήσειςκαι επιρροή των digital καναλιών διανομής εν μέσω πανδημίας;
  • Ποιο είναι το προφίλ του νέου καταναλωτήστην  meta-covid εποχή;
  • Πως εξελίσσεται το digital περιβάλλονστο χώρο της αγροδιατροφής εν μέσω πανδημίας;

ΑΙΤΗΣΗ

Περιορισμένες Θέσεις!

Για εγγραφή επισπευτείτε την σελίδα www.generationag.org. Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία