Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο ΒΙΖΩΚΑΤ Α.Ε. στις 21/1

Επανέρχεται με ακόμα ένα διαδικτυακό σεμινάριο η Βιοζωκάτ την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, στς 19:00, μέσω Zoom.

0243cbf1978673fe443d7558de6ab4f0_L

96
0
Το διαδικτυακό σεμινάριο θα έχει δύο βασικές θεματικές ενότητες

  • «Εισαγωγή στα μεταβολικά νοσήματα των μικρών μηρυκαστικών», με ομιλητή τον κος Νεκτάριος Γιαδίνης, Καθηγητή του Τμήματος Κτηνιατρικής, Α.Π.Θ.
  • «Διατροφή κατά την περιγεννητική περίοδο», με ομιλητή τον κος Massoud Aoun, Directeur IDENA από την Γαλλία, με ταυτόχρονη μετάφραση από τον κο Ακρίτα Καλούση, Τεχνικό Διευθυντή (ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.).
Συντονιστής της συζήτησης θα διατελέσει ο ο κος Τάσος Κυριακίδης, Γενικός Διευθυντής (ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.)

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση, των κτηνιάτρων και των ζωοτεχνών. Το όφελος των ακροατών από το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι η εκπαίδευσή τους σε νεότερα δεδομένα τηςδιατροφής και των μεταβολικών νοσημάτων των μικρών μηρυκαστικών, τόσο κατά την περιγεννητική περίοδο, όσοκαι για τα υπόλοιπα παραγωγικά στάδια.Απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες (δικές σας) ερωτήσεις θα δώσουν οι ομιλητές κος Νεκτάριος Γιαδίνης,Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής, Α.Π.Θ. και ο κος Massoud Aoun, Directeur IDENA (Γαλλία)

Για να παρακολουθήσεται το σεμινάριο μέσω Zoom μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω link: https://zoom.us/j/92502761265?pwd=TytMN3c5M3pzdXpjNjE0a0dyRXpIZz09
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία