Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο του ΔΠΘ για την αγροδιατροφή

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Η Γεωργία και η Αγροδιατροφή στην ΕΕ και την Ελλάδα μετά την πανδημία του COVID – 19», διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ.

Παρουσιαση1_page-0001

59
0

Κεντρικό ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Καραντινινή Κωνσταντίνος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Γεωργικών Επιστημών (SLU), στο Άλναρμπ της Σουηδίας. Το webinar θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://slu-se.zoom.us/j/69365964852

Ο κωδικός της σύσκεψης: 419980

                Εκτιμάται, πως ένας από τους κλάδους που θα πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επέφερε η υγειονομική κρίση και θα συνεχιστούν και με το πέρας της, είναι και αυτός της παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Η πανδημία του COVID-19 είχε άμεσες, παράπλευρες, βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες επιπτώσεις στο σύστημα αγροδιατροφής, τοπικά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάποιες από τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγροδιατροφή μπορεί να μείνουν μαζί μας για πολύ μεγάλο διάστημα. Η πανδημία ενίσχυσε την αντίληψή μας για τον σημαντικό ρόλο της παραγωγής και διανομής ασφαλών τροφίμων, αλλάζοντας ωστόσο και τις δομές ζήτησης της αγοράς, δημιουργώντας καθυστερήσεις στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες τροφίμων, καθώς και στη μετακίνηση εργατικού προσωπικού.  

            Τόσο το ΔΣ, όσο και τα μέλη του συλλόγου μας δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε σταθερά το  έργο μας για την εξέλιξη και διεύρυνση των γνώσεων που λαμβάνουμε, καθώς και την απόκτηση γνώσεων σε επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται με τον πρωτογενή τομέα. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε εκδηλώσει σε αντίστοιχες ομιλίες στο παρελθόν. Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με αμείωτο πάθος το έργο μας για ένα Πανεπιστήμιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που αξίζει σε κάθε νέο επιστήμονα να φοιτά και θα του προσφέρει τα εφόδια να βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» του κλάδου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία