Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Διαδυκτυακή συνάντηση «Πώς η συνεργασία ξεκλειδώνει ένα βιώσιμο μέλλον»

Διαδικτυακή συνάντηση "Open Innovation: How Collaboration Unlocks a Sustainable Future" στο πλαίσιο του Future of Farming Dialogue, διοργανώνει η Bayer, στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30.

5db0a9f04af9096c1b0dc856

41
0

Με εκτενέστατη εμπειρία στους σπόρους και τα χαρακτηριστικά, την φυτοπροστασία και την ψηφιακή γεωργία, η Bayer επενδύει σθεναρά στη βελτίωση του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου προϊόντων υψηλής απόδοσης, ενώ επιδιώκει επίσης καινοτόμες λύσεις αιχμής που θα συνεχίσουν να διαμορφώνουν τη γεωργία στο μέλλον.

Επιδιώκοντας τη συνεργασία, ο Bob Reiter, Επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης του Τομέα Crop Science της Bayer, θα συναντηθεί διαδικτυακά και θα συζητήσει με εκπροσώπους από τις  Pairwise, Rantizo & Oerth Bio  σχετικά με τον ρόλο της συνεργασίας στην ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτομιών που δίνουν λύση στα μεγαλύτερα θέματα που αντιμετωπίζουμε στην γεωργία, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και εξασφαλίζοντας την υγιή ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο το μοντέλο συνεργικής καινοτομίας της Bayer συμβάλλει στην ανακάλυψη νέων μεθόδων και εργαλείων για την προώθηση των καινοτόμων λύσεων αιχμής για το μέλλον της γεωργίας.  

Η συζήτηση θα λάβει χώρα στην Αγγλική γλώσσα, ενώ απαιτείται και εγγραφή για την συμμετοχή σε αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cropscience.bayer.com/who-we-are/events/a/open-innovation-how-collaboration-unlocks-sustainable-future?auHash=AmFHgLVb6FyK5ENHk9ZJ3jkLOHG16MCdFXqXlIPFkus

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία