Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Μετατέθηκε η Διεθνής Έκθεση Drinktec στο Μόναχο

Μετατέθηκε για τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων, drinktec, στο Μόναχο

3bd90ce9fd7242e3fc7ce62cb366b613_XL

24
0

Τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Διεθνούς Κλαδικής Έκθεσης Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων, drinktec, για τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

«Αυτή η εμπιστοσύνη στη φήμη της drinktec, ως της κορυφαίας παγκόσμιας έκθεσης του κλάδου της, είναι ακριβώς ο λόγος, για τον οποίο πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δρ. Reinhard Pfeiffer, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου.

Σημειώνεται ότι η drinktec, παρά την πανδημική κρίση COVID-19, κατέγραψε υψηλή ζήτηση από εταιρίες από τη Γερμανία και παγκοσμίως, για συμμετοχή στην έκθεση του Οκτωβρίου 2021 -που ήταν αρχικά προγραμματισμένη- καταλαμβάνοντας ήδη τα τρία τέταρτα του εκθεσιακού χώρου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην έκθεση drinktec, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.drinktec.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία