BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Οκτώβρη το 4ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας

Με θέμα «Μετάβαση των αγροδιατροφικών συστημάτων στην ψηφιακή & πράσινη εποχή» θα διεξαχθεί το 4ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας του AgriBusiness Forum, στην Αθήνα, στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2021.

sdefsdf

15
0

το συνέδριο θα περιλαμβάνει 9 συνεδρίες, 45 θεματικά πεδία, 50 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα διεξαχθεί με την φυσική παρουσία εισηγητών και κοινού από επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες, ακαδημαϊκούς και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

Στις φετινές θεματικές είναι η ΚΑΠ 2021-7, η Πράσινη Συμφωνία, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, τα βιώσιμα/επικερδή αγροδιατροφικά συστήματα, η ασφάλεια–υγιεινή-επάρκεια τροφίμων, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, οι στρατηγικές των επιχειρήσεων, ο αγροτουρισμός, οι νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα, οι συνέργειες, οι γυναίκες στον αγροδιατροφικό τομέα, η ενέργεια, η κλιματική αλλαγή και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στο κορυφαίο γεγονός, θα παρίσταται η ηγεσία Υπουργείων, εκπρόσωποι τοπικών & διεθνών οργανισμών και πλήθος ομιλητών από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο. Οι εργασίες του συνεδρίου, θα μεταδοθούν σε πραγματικό χρόνο και διαδικτυακά, ενώ η συμμετοχή, είτε με φυσική παρουσία, είτε online, θα είναι με κόστος εγγραφής.
Η ανακοίνωση του συνεδρίου διαθέσιμη εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία