Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Οκτώβρη το 4ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας

Με θέμα «Μετάβαση των αγροδιατροφικών συστημάτων στην ψηφιακή & πράσινη εποχή» θα διεξαχθεί το 4ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας του AgriBusiness Forum, στην Αθήνα, στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2021.

sdefsdf

45
0

το συνέδριο θα περιλαμβάνει 9 συνεδρίες, 45 θεματικά πεδία, 50 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα διεξαχθεί με την φυσική παρουσία εισηγητών και κοινού από επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες, ακαδημαϊκούς και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

Στις φετινές θεματικές είναι η ΚΑΠ 2021-7, η Πράσινη Συμφωνία, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, τα βιώσιμα/επικερδή αγροδιατροφικά συστήματα, η ασφάλεια–υγιεινή-επάρκεια τροφίμων, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, οι στρατηγικές των επιχειρήσεων, ο αγροτουρισμός, οι νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα, οι συνέργειες, οι γυναίκες στον αγροδιατροφικό τομέα, η ενέργεια, η κλιματική αλλαγή και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στο κορυφαίο γεγονός, θα παρίσταται η ηγεσία Υπουργείων, εκπρόσωποι τοπικών & διεθνών οργανισμών και πλήθος ομιλητών από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο. Οι εργασίες του συνεδρίου, θα μεταδοθούν σε πραγματικό χρόνο και διαδικτυακά, ενώ η συμμετοχή, είτε με φυσική παρουσία, είτε online, θα είναι με κόστος εγγραφής.
Η ανακοίνωση του συνεδρίου διαθέσιμη εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία