BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Σεμινάριο για την διαχείριση εκτροφών αγελάδων από την ΒΙΟΖΩΚΑΤ στις 6/4

Η βιομηχανία ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Καθηγητή του Τμήματος Κτηνιατρικής Α.Π.Θ. κο Νικόλαο Πανούση διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τρίτη 06 Απριλίου και ώρα 12:00, με θέμα: «Τεχνολογικές εφαρμογές για αποτελεσματική διαχείριση εκτροφών αγελάδων».

viozokat2_2_2

32
0

Πιο αναλυτικά στο παρόν σεμινάριο θα αναπτυχθούν δύο θεματικές, με τον κος Νικόλαος Πανούσης, Καθηγητής, Κλινική Παραγωγικών Ζώων, Τμήμα Κτηνιατρικής Α.Π.Θ., να παρουσιάζει το θέμα το κεντρικό θέμα και τον κος Ακρίτας Καλούσης, Τεχνικός Διευθυντής (ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.) να αναλύει την «Παρουσίαση εμβολιαστών JOSERA για παραγωγή ενσιρώματος αγρωστωδών, χόρτου και μηδικής».

Το όφελος των αγελαδοτρόφων από το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι η ενημέρωση για την ύπαρξη ορισμένων μέσων επιτόπιων εξετάσεων και εργαλείων, η ορθή χρήση των οποίων συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των εκτροφών αγελάδων.

Απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες (δικές σας) ερωτήσεις θα δώσουν οι ομιλητές κος Νικόλαος Πανούσης και ο κος Ακρίτας Καλούσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom, χρησιμοποιώντας το παρακάτω link: https://authgr.zoom.us/j/97384248354?pwd=VUhLUFdqRFE2SEtseStUWm5aNm0zUT09

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία