BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Με φυσική παρουσία στις 7/9 η εμπορική έκθεση Macfruit 2021

Η επιτυχημένη διεθνής εμπορική έκθεση για τον κλάδο των οπορωκηπευτικών, Macfruit, συστήνεται διαδικτυακά με την Λατινική Αμερική και επιστρέφει με φυσική παρουσία στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ιταλία.

macfrut-2021__1_

56
0

Μετά από ενάμιση χρόνο αναμονής, η εμπορική έκθεση Macfruit 2021 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης από τις 7 έως 9 Σεπτεμβρίου στο Rimini Expo Centre, στην Ιταλία.

Η διοργανωτής της έκθεσης, Cesena Fiera προετοιμάζεται πυρετωδώς τους τελευταίου μήνες με στόχο να συνδέσει τα διαφορετικά μέρη του πλανήτη, και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται Macfruit παρουσιάσεις με την Κολομβία (στις 18 Μάη), το Περού (στις 20 Μάη) και την Χιλή (στις 24 Μάη). «Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά οι δυσκολίες αι οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας, υπήρξαν μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ώστε να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να διοργανώσουμε πολλές online παρουσιάσεις», αναφέρει ο πρόεδρος της Macfruit, Ρέντζο Πιρατίνι.

Η Macfrut έχει έναν άσσο στο μανίκι της: την ειδική έκδοση Macfrut, μια ολοκαίνουργια μορφή που συνδυάζει την τεχνογνωσία των 37 εκδόσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για επαγγελματίες του κλάδου μέχρι στιγμής με μια πρωτοποριακή διαδικτυακή εμπειρία, η οποία παρουσιάστηκε επιτυχώς με την πρώτη έκδοση της Macfrut Digital που πραγματοποιήθηκε το 2020.

«Η Macfrut Digital είναι η μόνη πλήρως ψηφιακή εμπορική έκθεση αφιερωμένη στον τομέα των οπωροκηπευτικών, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Δεν αποτελεί αγορά, αλλά τριήμερη επιχειρηματική εκδήλωση για τον τομέα, η οποία φιλοξενείται σε εικονική πλατφόρμα. Θέλουμε να προσφέρουμε αυτήν την εμπειρία σε όλους, σε συνδυασμό με την επιτόπια εκδήλωση. Ίσως έχουν ξεκινήσει μεγάλες συμβατικές εμπορικές εκθέσεις και, ενδεχομένως, υβριδικές φυσικές και ψηφιακές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν τοπικά, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνδεθούν με μακρινές χώρες. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά είναι σαφές ότι αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία οδεύουμε. Το Macfrut 2021 είναι μια μεγάλη ευκαιρία», καταλήγει ο Ρέντζο Πιρατίνι.Περισσότερες πληροφορίες: https://www.macfrut.com/

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία