BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την 12η ZOOTECHNIA στις 30 Σεπτέμβρη

Με πολλά εκθεσιακά περίπτερα θα λάβει χώρα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου η διεθνός αναγνωρισμένη έκθεση για ην κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, ZOOTECHNIA.

Capture_27

165
0

Μετά την ακύρωση της περισυνής έκθεσης, η διοργανώτρια ΔΕΘ-HELEXPO ενημερώνει με ανακοίνωσή της το κοινό  για την μέχρι στιγμής εξέλιξη διοργάνωσης της 12ης ZOOTECHNIA τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (30/9-03/10/2021). Στην ανακοίνωσή τους αναφέρου:

Μετά από ακύρωση όλων των εκθεσιακών και συνεδριακών μας δραστηριοτήτων από τον Απρίλιο του 2020, η προετοιμασία για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου και σημαντικότερου διεθνούς γεγονότος για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Η νέα διοργάνωση της ZOOTECHNIA θα περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, με στόχο την ενημέρωση και προσέλκυση επισκεπτών απ’ όλη τη χώρα.

Παράλληλα, με στόχο την αύξηση των επισκεπτών και την  ενδυνάμωση της  επιχειρηματικής δραστηριότητας του κλάδου στο εσωτερικό και εξωτερικό, υλοποιείται ευρύ πρόγραμμα προβολής αλλά και φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών από χώρες- στόχους το οποίο θα βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιόδου διοργάνωσης. 

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

  • Περ. 3: Ζώα Παραγωγής
  • Περ. 7, 8, 9, 10: Ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, εργαλεία, αξεσουάρ, υπηρεσίες.
  • Περ. 12, 13, 14, 15 : Μηχανήματα & εξοπλισμοί μονάδων  
  • Περ. 16: Ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, εργαλεία, Μηχανήματα & εξοπλισμοί μονάδων αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες τη έκθεσης, μπορείτε να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά το sales kit κάνοντας κλικ εδώ

Δεδομένου ότι η κατανομή των εκθεμάτων ανά περίπτερο και οι προσχεδιασμένοι χώροι παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς της προηγουμένης διοργάνωσης πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, παρακαλούμε να φροντίσετε για τη δέσμευση του χώρου με τον οποίο συμμετείχατε στην 11η ZOOTECHNIA 2019, έως τις 15 Ιουνίου του 2020. Πέραν της ημερομηνίας αυτής,  ο χώρος σας αποδεσμεύεται και διατίθεται σε άλλον εκθέτη.

Για την έγκαιρη και έγκυρη εγγραφή σας στην 12η ZOOTECHNIA 2021, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Δείτε τη θέση σας στην κάτοψη του Περιπτέρου, που μπορείτε να βρείτε εδώ (σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της έκθεσης)
  2. Υποχρεωτικά συμπληρώνετε και υποβάλετε την ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής, τα Εκθέματα, τους Οίκους που μπορείτε να βρείτε εδώ
  3. Καταβάλετε την προκαταβολή που σας αντιστοιχεί βάσει συμμετοχής για την οριστική δέσμευση του χώρου σας  (Βλ. τρόπους πληρωμής στη Δήλωση Συμμετοχής)

Προσοχή:  Σημειώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παρουσίαση εκθεμάτων, όπως ελκυστήρες, μηχανήματα κατεργασίας εδάφους κλπ , καθώς και εκθέματα που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο εκθεμάτων της ZOOTECHNIA και δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή/και διευκρίνιση και αναμένουμε να σας υποδεχτούμε ξανά στις εκθέσεις μας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία