BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η βιωσιμότητα του ελληνικού ελαιώνα στη 1η Πήλιον Γη

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου οργανώνει την 1η Γιορτή Πήλιον Γη εκδήλωση στην Αργαλαστή από τις 5 μέχρι και 8 Αυγούστου.

company-01

6
0

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο ελαιοτριβείο του Δημητρίου Σωλήνη. Θα περιλαμβάνουν ομιλίες από καθηγητές Πανεπιστημίου για τα παραδοσιακά Πηλιορείτικα Προϊόντα, ομιλία του Καθηγητή Δενδροκομίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Αλέξανδρου Παπαχατζή με θέμα "CROZANA - Πως να ξανακάνουμε τους Ελαιώνες μας βιώσιμους και κερδοφόρους".

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελείται ο μαέστρος Πασχάλης Τριανταφυλλίδης, τραγουδούν Σαμπρίνα, Γιάννης Ρωμαίος, Νίκος Φλωρινιώτης, Αλεξάνδρα Τσουνάκα, Diana, Ζαχαρίας Μέλλιος, Ηλίας Κλωναρίδης και Βίκυ Φωτοπούλου. Ευχαριστούμε τους μέγα χορηγούς: Vioryl, Χρώμα Panos, Mochemco Organica. Επίσης τους χορηγούς: Βιομηχανία Ελαιών SIOURAS, Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών ΕΨΑ, Clevermedia, Εταιρεία Ασυναγώνιστου Λογισμικού 4M, Coca- Cola Τρία Έψιλον, Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου ΖΑΓΟΡΙΝ. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι η  Agrenda, και το Agronews.gr. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχουν περίπτερα που διατίθενται στους παραγωγούς προς 300€ το τετραήμερο, επίσης ελεύθερος χώρος προς 50€ το τ.μ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6932222440.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία