BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στις 1-3 Οκτωβρίου το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών

Ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους της υπαίθρου και δη των νέων αγροτών θα βρεθούν στο επίκεντρο του 27ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών που θα πραγματοποιηθεί στις 1 έως 3 Οκτωβρίου 2021 στα Άγραφα και έχει κεντρικό σύνθημα «Τολμούμε Καινοτομούμε -Δημιουργούμε».

pena_960x620_2

48
0

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Αυγούστου στο Καρπενήσι, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Αριστείδη Τασιού, του Δημάρχου Αγράφων, Αλέξη Καρδαρπίση, του προέδρου της ΠΕΝΑ Νίκου Παυλονάσιου και μελών της οργανωτικής επιτροπής, δόθηκε το πράσινο φως για την οργάνωση του συνεδρίου.

Το συνέδριο έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τους αγρότες λόγω της νέας ΚΑΠ και των πολλαπλών προβλημάτων που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια η κλιματική αλλαγή, η πανδημία και οι πρόσφατες πυρκαγιές, καθώς και οι ευκαιρίες που δίνονται λόγω των εξελίξεων των νέων τεχνολογιών.

Οι κύριοι θεματικοί άξονες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου συνεδρίου θα αφορούν: την κλιματική αλλαγή, το ρόλο των αγροτών μέσα από την πανδημία, την ανάπτυξη της ορεινής κτηνοτροφίας, τη διαχείριση των βοσκοτόπων, τον τουρισμό της υπαίθρου, τα τοπικά προϊόντα, καθώς και οι δυνατότητες των σύγχρονων τεχνολογιών.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου καλεί τους νέους αγρότες αλλά και άλλους νέους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Περισσότερες πληροφορίες στο sinedriopena2021@gmail.com.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία