BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Χρυσός χορηγός η Yara στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τους Βιοδιέγερτες

Η Yara θα είναι χρυσός χορηγός στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τους Βιοδιέγερτες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

meet_us_at_Biostimulants_World_Congress_30_11_-02_12_2021

159
0

Το συνέδριο το οποίο διοργανώνεται από το New Ag International  σε συνεργασία με την EBIC

(European Biostimulants Industry Council), είναι πρωταγωνιστικό στον χώρο των βιοδιεγερτών, καθώς εκεί θα συναντηθούν οι πιο σημαντικοί φορείς του κλάδου των βιοδιεγερτών, καθώς και της επιστήμης των φυτών.

Φέτος το Παγκόσμιο Συνέδριο των Βιοδιεγερτών θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή μιας υβριδικής εκδήλωσης, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να το παρακολουθήσει είτε δια φυσικής παρουσίας στο Diplomat Beach Resort Hollywood, είτε να το παρακολουθήσει ψηφιακά.

Η Yara δεσμεύεται να υποστηρίξει τους παραγωγούς  στη διαδρομή για την  επίτευξη αειφόρας γεωργίας, διασφαλίζοντας παράλληλα το αγροτικό τους εισόδημα. Για αυτό το λόγο εξάλλου προσφέρουμε εύρος από ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης για τις καλλιέργειες. Οι βιοδιεγέρτες, ως μέρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Yara, αποτελούν μια σύγχρονη λύση για τη βελτίωση το δυναμικού παραγωγής των καλλιεργειών, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μέρος λύσης με θετικό κλιματικό πρόσημο. 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία