Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Συνέδριο Συστημάτων Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον στις 24-26 Μαΐου

Η Ερευνητική Μονάδα GIS του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs) ανακοινώνουν το 4º Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον.

GIS

241
0

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 24-25-26 Μαΐου 2022 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου θα υλοποιηθούν με παρακαταθήκη την επιστημονική γνώση του προηγούμενου συνεδρίου, το οποίο έλαβε χώρα το 2019 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε αυτό συμμετείχε μία πληθώρα από φορείς, εταιρείες, επιστήμονες και φοιτητές.

Σχετικά με τις επιστημονικές ανακοινώσεις του 3ου Συνεδρίου μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό τον σύνδεσμο εδώ.

Η Οργανωτική Επιτροπή μέσα από αυστηρά επιλεγμένες επιστημονικές ανακοινώσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, διάφορες άλλες εκδηλώσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς και την έκθεση χορηγών η οποία για πρώτη φορά εγκαινιάζεται με τον τίτλο «GIS Congress Expo», αποσκοπεί σε ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων της.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία