Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Oι Κλιματικές Προκλήσεις στα Οπωροκηπευτικά από 9 έως 13 Μαΐου

Η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση, να προσκαλέσουν τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητές, γεωπόνους, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και παραγωγούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Οπωροκηπευτικών, να συμμετάσχουν στις εργασίες του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΕΕΟ. Το 30ο Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, 9-13 Μαίου 2022.

gewrgiko-mouseio_5

76
0

Κατά τη διάρκεια του 30ου Συνεδρίου, θα δοθεί η ευκαιρία σε καταξιωμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Στρογγυλές θεματικές τράπεζες που θα απαρτίζονται από εκπροσώπους εταιρειών των τομέων: θρέψης – λίπανσης, πολλαπλασιαστικού υλικού, μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού κ.ά, που άπτονται με την καλλιέργεια των Οπωροκηπευτικών, θα δώσουν τη δυνατότητα παρουσίασης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του ερευνητικού και του εμπορικού κλάδου. 

Ταυτόχρονα, μετά την αποχή δυο ετών από τις δια ζώσης συναντήσεις, είναι ευκαιρία να ανανεωθούν οι παλιοί δεσμοί, να αναπτυχθούν νέες προσωπικές επαφές, συναδελφικές σχέσεις και να προωθηθούν αμοιβαίες επωφελείς συνεργασίες. 

Η πλούσια και διεπιστημονική θεματολογία του Συνεδρίου, με γραπτές και προφορικές παρουσιάσεις που καλύπτουν όλους τους επιμέρους τομείς των Οπωροκηπευτικών και τις τεχνολογίες αιχμής στην πρωτογενή παραγωγή, θα συμβάλλουν αναμφίβολα στη διάχυση της νέας γνώσης και της καινοτομίας. 

Το ΔΣ της ΕΕΕΟ και οι διοργανωτές του 30ου Συνεδρίου σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια γεωργία. 

Στόχος του Συνεδρίου είναι μέσα από τη διεπιστημονική θεματολογία του Συνεδρίου και τις γραπτές και προφορικές παρουσιάσεις που καλύπτουν όλους τους επιμέρους τομείς των Οπωροκηπευτικών και τις τεχνολογίες αιχμής στην πρωτογενή παραγωγή, να γίνει διάχυση της νέας γνώσης και της καινοτομίας.

Στρογγυλές θεματικές τράπεζες που θα απαρτίζονται από εκπροσώπους εταιρειών των τομέων: θρέψης – λίπανσης, πολλαπλασιαστικού υλικού, μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού κ.ά, που άπτονται με την καλλιέργεια των Οπωροκηπευτικών, θα δώσουν τη δυνατότητα παρουσίασης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του ερευνητικού και του εμπορικού κλάδου.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, εκ μέρους του ΣΠΕΛ, ο Προέδρος, κ. Ρουσσέας Δημήτρης θα συμμετέχει στη Στρογγυλή Τράπεζα ‘‘Θρέψη - Λίπανση - Βιοδεγέρτες’’ στις 6.30 μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://30eeeo.aua.gr/

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία