Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στο μενού του πρώτου TimaCulture Forum οι Βιώσιμες Στρατηγικές Ανάπτυξης στην Γεωργία

Το Πρώτο TimaCulture Forum είναι πλέον γεγονός! Με τον κλάδο των γεωργικών εφοδίων να αποτελεί ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όλο και πιο έντονη είναι η τάση για αναζήτηση βιώσιμων λύσεων στη γεωργική επιχειρηματικότητα.

Photo_for_agronews

49
0

Παράλληλα, η άμεση ανάγκη για αύξηση της παραγωγής με βάση την ίδια έκταση γης επιτάσσει την καλύτερη αξιοποίηση της αποδοτικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής αλυσίδας, καθώς και τη στροφή σε καινοτόμες και νέες τεχνολογίες.

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 η εταιρεία Timac Agro | ΛΥΔΑ διοργανώνει το πρώτο TimaCulture Forum με τίτλο «Βιώσιμη Στρατηγική Ανάπτυξης στην Αγροτική Παραγωγή του Αύριο».

Αφιερωμένο στις νέες προκλήσεις του αγροτικού επιχειρείν, στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η καθιέρωσή της ως μια συνάντηση ορόσημο για τους ηγέτες τόσο του αγροτικού, όσο και του οικονομικού τομέα.

Φιλοξενώντας διακεκριμένα στελέχη, μεγάλων επιχειρήσεων από τον χώρο της Γεωργίας και της Οικονομίας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να προβληθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες δημιουργώντας το “Τhink Τank’’ του Αύριο μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που προάγουν τον προβληματισμό και την κατάθεση νέων προτάσεων.

Πιο αναλυτικά, η θεματολογία του Forum χωρίζεται στους εξής 4 Κύκλους Συζητήσεων:

  • 1ος Κύκλος Συζητήσεων: Εικόνα Αγροτικής Παραγωγής
  • 2ος Κύκλος Συζητήσεων: Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων
  • 3ος Κύκλος Συζητήσεων: Τεχνολογία Εισροών
  • 4ος Κύκλος Συζητήσεων: Χρηματοδοτικά & Ασφαλιστικά Εργαλεία

Tο TimaCulture Forum θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στην HELEXPO στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης 11:00π.μ.. Οι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας  https://gr.timacagro.com ή στο www.agronews.gr, όπου θα γίνεται ζωντανή μετάδοση μέσω livestreaming.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την θεματολογία του Forum επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα timaculture.com, καθώς και τις σελίδες στα Social Media @TimacAgro.LYDA

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία