Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ημερίδα για το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας στις 17 Ιουνίου

Η Επιτροπή για την Διεκδίκηση επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας (Ε.Δ.Υ.ΘΕ) σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας και τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την καταπολέμηση της ερημοποίησης και της ξηρασίας διοργανώνουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 19.00μ.μ. ημερίδα με θέμα : «Η Θεσσαλία μπροστά σε απειλές & ευκαιρίες από την δραματική κλιματική, ενεργειακή & διατροφική κρίση, που βιώνουμε» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε. στη Λάρισα (Καψούρη 4).

Αχελωος_ψηλα

175
0

Ομιλητές θα είναι οι:

  • Νίκος Δαναλάτος, - Καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας : «Γεωργία & κλιματική αλλαγή: Κίνδυνοι Ερημοποίησης της Θεσσαλίας»
  • Γιώργος Μιγκίρος, - Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού του Πανεπιστημίου Αθηνών: «Η μακροχρόνια υδατική "αρρυθμία" της Θεσσαλίας απαιτεί άμεσες και δραστικές λύσεις με έργα, που θα στοχεύουν στην ορθολογική & βιώσιμη ανάπτυξή της και παράλληλα θα την προστατεύουν από την επερχόμενη ερημοποίησή της»
  • Νίκος Μαμάσης - Αναπληρωτής Καθηγητής, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ : «Η μετρίαση του υδατικού και ενεργειακού προβλήματος της Θεσσαλίας μέσα από την ανάπτυξη της υδροηλεκτρικής ενέργειας»
  • Εκπρόσωπος Ε.Δ.Υ.ΘΕ

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις & συζήτηση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 19.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε. στη Λάρισα (Καψούρη 4).

Δεν θα αποσταλούν ιδιαίτερες ή προσωπικές προσκλήσεις.

Για την Ε.Δ.Υ.ΘΕ

Γέμτος Φάνης, Ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας                                              Γιαννακός Κώστας, Πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας

Κοτσιμπογεώργος Ηλίας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας,                    Ντογκούλης Δημήτρης, Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κεντρικής Ελλάδας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία