Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ημερίδα για την Αγροοικολογία στις 7 Οκτωβρίου

Ημερίδα με αντικείμενο «Αγροοικολογικές προσεγγίσεις στη γεωργική επιχειρηματικότητα» διοργανώνουν το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – Τμήμα Ελιάς & Οπωροκηπευτικών Καλαμάτας, το Αγροοικολογικό Δίκτυο Ελλάδος και το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarinο την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο συνεδριακό χώρο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (Λακωνικής 87, 1ος όροφος στην Καλαμάτα).

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-09-29_153929

132
1

Η Αγροοικολογία αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση στη γεωργία για το μετασχηματισμό των συστημάτων παραγωγής τροφίμων προς μια πραγματικά αειφόρα μορφή. Σκοπός της ημερίδας είναι η γνωριμία με την αγροοικολογική προσέγγιση και τα διαθέσιμα εργαλεία, θεσμικά ή εναλλακτικά, για την αξιοποίηση της «πράσινης» υπεραξίας πρoϊόντων που παράγονται με οικολογικό τρόπο. Επιπλέον, παρουσιάσεις με παραδείγματα από ομάδες παραγωγών της Μεσσηνίας και της Λακωνίας θα δώσουν μια πρακτική διάσταση πετυχημένων μελετών περίπτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Καλαμάτα τηλεφωνικά στο 27210 25700 και μέσω e-mail στο info@kaem.gr.


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

06-10-2022 16:44Πιερρος Κωνσταντίνος

Θα ήθελα να παρακολουθήσω την ημερίδα!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία