Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Έως 3 Φεβρουαρίου 2023 αιτήσεις συμμετοχής στα OLIVE TROPHIES

Ο 2ος Διαγωνισμός των OLIVE TROPHIES, για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο OLIVE OIL TROPHY και την επιτραπέζια ελιά TABLE OLIVES TROPHY είναι και φέτος γεγονός. Τους δύο Διαγωνισμούς διοργανώνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης «ΔΕΘ – HELEXPO» και την αξιοπιστία της διαδικασίας αξιολόγησης υπογράφει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» και οι διακεκριμένοι αξιολογητές που συμμετέχουν.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-11-01_124649

131
0

Η επιτυχημένη πρώτη συνεργασία της «ΔΕΘ – HELEXPO» με την «ΦΙΛΑΙΟΣ» το 2022 συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό βραβείο στα ελαιοκομικά προϊόντα που έχουν ως στόχο την ελληνική και διεθνή αγορά. Τα OLIVE TROPHIES είναι βραβεία εστιασμένα στην αρμονία της γεύσης, με βασικό κριτήριο τις απαιτήσεις του καταναλωτή και της διεθνούς αγοράς. 

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, τυποποιητές και έμποροι μπορούν να στείλουν την αίτηση στο info@olive-trophies.gr, ή να τηλεφωνήσουν στο 210-3238092 προκειμένου να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό, από σήμερα 1η Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2023. Μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΦΙΛΑΙΟΣ στο link https://filaios.org/draseis/olive-trophies/. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Οι Διαγωνισμοί τελούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου - ΕΔΟΕ, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς – ΔΟΕΠΕΛ και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ.

Η DETROP αναδεικνύει σε κάθε διοργάνωσή της, στο διεθνές κοινό, τα πιο εκλεκτά τρόφιμα και ποτά, προβάλλοντας  την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας, τις πρώτες ύλες και τα μεταποιημένα προϊόντα σε εγχώριους, αλλά και διεθνείς αγοραστές και opinion leaders, απευθυνόμενη σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους, καθώς επίσης και σεφ.

Η ΦΙΛΑΙΟΣ «υπηρετεί» με συνέπεια τον ελαιοκομικό τομέα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όλων των κρίκων της αλυσίδας παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής, καθώς και των επιχειρήσεων, με προβολή του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία