Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ραντεβού στην Food Expo δίνει η αγορά τροφίμων και ποτών 18-20 Μαρτίου 2023

Με 1.300 εκθέτες και πάνω από 30.000 food traders από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που αναμένεται να την επισκεφτούν, η FOOD EXPO, θα επιβεβαιώσει και το 2023τον τίτλο της ως το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη.

social_sharing_foodexpo_2023_eng

393
0

H FOOD EXPO αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Έχοντας επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου. Στη FOOD EXPO 2023,  η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου,  θα δώσουν ραντεβού οι κορυφαίοι decision makers από κάθε γωνιά του πλανήτη, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες της να επεκτείνουν το δίκτυο πωλήσεών τους εντός και εκτός των συνόρων και να διεισδύσουν σε νέες αγορές.

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα συναντήσουν τις εταιρείες leader της αγορά

Η FOOD EXPO 2023 θα αποτελέσει και πάλι την κορυφαία στιγμή́ για την εγχώρια αγορά́, δίνοντας την ευκαιρία σε 1.300 εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό -τις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 32.000 αναμενόμενους Έλληνες και ξένους αγοραστές – επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων! Παράλληλα, για ακόμα μία χρονιά θα αναδειχθεί ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης καθώς οι ξένοι εκθέτες που θα συμμετάσχουν θα φτάσουν τους 280. Οι εταιρείες αυτές είναι σημαντικές και μεγάλες παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις από 40 χώρες.

3.400 ξένοι αγοραστές αναμένονται στη FOOD EXPO 202

Η FOOD EXPO 2023, επενδύοντας πάνω από 500.000 ευρώ, αναμένεται να προσελκύσει ένα σημαντικό αριθμό ξένων αγοραστών από περισσότερες από 80 χώρες / αγορές-στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Oι 850 πιο σημαντικοί από αυτούς θα ενταχθούν στο hosted buyer πρόγραμμα της έκθεσης και κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιήσουν συνολικά περίπου 17.000 b2b meetings με τους εκθέτες της.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεση

Κατά τη διάρκεια της φυσικής έκθεσης θα λειτουργήσει και η ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία θα φέρει σε επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO με σημαντικούς ξένους, αλλά και Έλληνες αγοραστές οι οποίοι πιθανώς δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην έκθεση.

Μαζί και η έκθεση OENOTELIA

Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, επιτρέπoντας στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς ξένους αγοραστές. Η παράλληλη διοργάνωση της με τη FOOD EXPO δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες να διαπιστώσουν όλο το εύρος του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία