BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στις 2-5 Μαρτίου 2023 η 13η AgroThessaly

Η AGROTHESSALY 13η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία» που διοργανώνει από κοινού η ΔΕΘ – HELEXPO και ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, θα πραγματοποιηθεί 2 έως 5 Μαρτίου 2023 στη Λάρισα.

201703091146484166-715x400__Medium_

1447
0

Η νέα διοργάνωση θα περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, με στόχο την ενημέρωση και προσέλκυση επισκεπτών απ’ όλη τη χώρα.

Παράλληλα, με στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας υλοποιείται ευρύ πρόγραμμα προβολής και φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών για την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών συναντήσεων  και τη διεύρυνση του εμπορικού χαρακτήρα της έκθεσης.

Δεδομένου ότι η κατανομή των εκθεμάτων ανά περίπτερο και οι προσχεδιασμένοι χώροι παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς της προηγουμένης διοργάνωσης πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, παρακαλούμε να φροντίσετε για τη δέσμευση του χώρου με τον οποίο συμμετείχατε στην 12η AGROTHESSALY 2019, έως τις 09.12.2022. Πέραν της ημερομηνίας αυτής, ο χώρος σας αποδεσμεύεται και διατίθεται σε άλλον εκθέτη.



Για την έγκαιρη και έγκυρη εγγραφή σας στην 13η AGROTHESSALY 2023, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Δείτε τη θέση σας στην κάτοψη του Περιπτέρου, που μπορείτε να βρείτε εδώ (σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της έκθεσης)
  2. Υποχρεωτικά συμπληρώνετε και υποβάλετε την ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής, τα Εκθέματα, τους Οίκους που μπορείτε να βρείτε εδώ
  3. Καταβάλετε την προκαταβολή που σας αντιστοιχεί βάσει συμμετοχής για την οριστική δέσμευση του χώρου σας  (Βλ. τρόπους πληρωμής στη Δήλωση Συμμετοχής)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία