BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Συντονιστείτε στο Workshop της Agrenda στο πλαίσιο της 12ης Zootechnia

Οι εξελίξεις στη ζώνη γάλακτος -Milk Conference- και οι νέες τεχνολογίες στο στάβλο -Livestock Technologies- αποτελούν τις δύο θεματικές ενότητες της ειδικής εκδήλωσης που φιλοξενεί το φετινό περίπτερο της Agrenda στο πλαίσιο της 12ης Zootechnia, σε απευθείας μετάδοση από το Agronews.gr και με την συμμετοχή εκλεκτών καλεσµένων από όλο το φάσµα δραστηριότητας του κλάδου. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 10:30 π.μ.

deite_live

920
0
Παρακολουθείστε το Workshop της Agrenda στο πλαίσιο της 12ης Zootechnia



Ακολουθεί το πρόγραμμα του Workshop της Agrenda:




Στην ανάπτυξη σύγχρονων µεθόδων διαχείρισης και εκτροφής που θα ενισχύσουν τη βιωσιµότητα των εγχώριων κτηνοτροφικών εκµεταλλεύσεων επικεντρώνεται φέτος η θεµατολογία των παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της 12ης Zootechnia από 2 έως 5 Φεβρουαρίου.

Φυσικά η επενδυτική τάση στην παραγωγή βιοαερίου δεν θα µπορούσε να µην απασχολήσει τους ειδικούς, όπως και το επίκαιρο θέµα της εφαρµογής της κυκλικής οικονοµίας στην κτηνοτροφία.

Aπό αυτό το εύφορο πεδίο συζητήσεων δεν θα μπορούσε να λείπει η Agrenda, η οποία διοργανώνει συζητήσεις σε δύο ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες με απευθείας κάλυψη από το Agronews.gr.

Το φετινό περίπτερο της Agrenda στη Zootechnia (Περίπτερο 13 - Stand 41) διαμορφώνεται σε φιλόξενο studio συζητήσεων µε ζωντανή διαδικτυακή µετάδοση στο Agronews.gr και περιεχόµενο ενδιαφέροντος για όλα τα κρίσιµα ζητήµατα που επιδρούν ανάλογα  στην αγροτική επιχειρηματικότητα.

Ειδικά από το πρωί του Σαββάτου 04/02/2023 και ώρα 10:30 π.μ., όλα τα φώτα πέφτουν στις δύο θεµατικές ενότητες που αφορούν στην τεχνολογία του στάβλου -Livestock Technologies- και στη ζώνη γάλακτος -Milk Conference- µε συµµετοχή εκλεκτών καλεσµένων από όλο το φάσµα δραστηριότητας του κλάδου.     

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία