BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Πάει για 9-12 Μαρτίου η Agrothessaly

Μετατίθεται για 9 – 12 Μαρτίου η Agrothessaly λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

13ηAGROTHESSALY

1790
1

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η 13η Πανελλήνια έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία που ήταν προγραμματισμένη για τις 2 με 5 Μαρτίου στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, αναβάλλεται δεδομένου του εθνικού πένθους.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: 

«Αναβάλλεται για 9-12 Μαρτίου η AgroThessaly μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Την αναβολή της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» αποφάσισε ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ-HELEXPO μετά την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους.

Η AgroThessaly, που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 2 με 5 Μαρτίου αναβάλλεται για τις 9 με 12 Μαρτίου στον ίδιο χώρο στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι τόσο του Δήμου Λαρισαίων όσο και της ΔΕΘ-HELEXPO εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος»

Σχετική δήλωση του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΘ-HELEXPO έχει ως εξής: 

«Αγαπητοί εκθέτες,

Η ανείπωτη χθεσινοβραδινή σιδηροδρομική τραγωδία στην περιοχή των Τεμπών υπαγόρευσε την άμεση απόφαση του δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΘ-HELEXPO για την αναβολή της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly», η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 2 με 5 Μαρτίου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, στη Λάρισα.

Συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα και στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους που προκηρύχθηκε αποφασίσαμε από κοινού η διοργάνωση να μετατεθεί για τις 9 με 12 Μαρτίου.

Για το διάστημα της αναβολής οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις και εν προκειμένω τα εκθέματα της AgroThessaly που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα φυλάσσονται συνεχώς. Θα θέλαμε σε κάθε περίπτωση να σας απευθύνουμε σύσταση για τη μεταφορά αντικειμένων μικρότερου μεγέθους, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η σκέψη μας είναι αυτή τη στιγμή με τις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Θα φροντίσουμε όμως να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για τους εκθέτες μέχρι τα εγκαίνια της AgroThessaly και όλα να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά υπό τη σκιά των γεγονότων.

Ζητούμε την κατανόηση, αλλά και τη συνεργασία σας στις έκτακτες αυτές συνθήκες.

 

Με εκτίμηση

Αλέξης Τσαξιρλής
Γενικός Διευθυντής ΔΕΘ-HELEXPO».

 
Σχετικό Δελτίο Τύπου της Γ. Χίγκας αναφέρει: 

«Η Εταιρία Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ εκφράζει την βαθιά της θλίψη και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος κοντά στα Τέμπη. Εύχεται δε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες. 
Ως ένδειξη ελάχιστης συμβολής στην προσπάθεια των συνεργείων διάσωσης, αλλά και των συγγενών που έχουν να διεκπεραιώσουν τις δύσκολες υποθέσεις τραυματιών ή αποθανόντων, θέτει στην διάθεση του Δήμου Λαρισαίων όλα τα δωμάτια που είχαν κρατηθεί και προπληρωθεί για τις ανάγκες της Εταιρίας για την έκθεση AgroThessaly, στα ξενοδοχεία Imperial και Comfort Suites & Rooms για το διάστημα 2 έως 5 Μαρτίου, προκειμένου αυτά να διατεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

01-03-2023 18:45Κλαρουδας Κων/νος

Συλλυπητήριά στους συγγενείς όλων των θυμάτων του δυστυχηματος και περαστικά στους τραυματίες! Μπράβο στην εταιρεία Γ ΧΙΓΚΑΣ για την παραχώρηση των δωματίων!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία