Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η έκθεση Freskon 2024 έρχεται στις 11-13 Απριλίου

Σημείο αναφοράς για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Freskon 2024 έρχεται στις 11 έως 13 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονικής. Τιμώμενη χώρα η Πολωνία στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα συμμετέχει στο Περίπτερο 13 (Stand 37), αφού κατέχει εξέχουσα θέση στην παραγωγή και τις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

ΗΗΗΥΥΥΥ

49
0

Tο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Freskon έχει ως στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών φρέσκων προϊόντων, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών τους και τη διεύρυνση συνεργασιών του κλάδου, μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση με στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων.
Στη φετινή διοργάνωση της Freskon, η Πολωνία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στο Περίπτερο 13 (Stand 37), αφού κατέχει εξέχουσα θέση στην παραγωγή και τις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Η Πολωνία αποτελεί σημαντικό ευρωπαϊκό παραγωγό θερμοκρασιακών φρούτων και λαχανικών με τους Πολωνούς καλλιεργητές να διαθέτουν εμπειρία «αιώνων» στην παραγωγή των καλύτερων προϊόντων. Επωφελούνται από την εξειδίκευση της παραγωγής, την ανάπτυξη νέων ποικιλιών και τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Βάσει της γνώσης που κληρονομείται από γενιά σε γενιά και την καλλιέργεια σε άρτιες περιβαλλοντικές συνθήκες, τα πολωνικά φρούτα και λαχανικά είναι ευρέως γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την υψηλή ποιότητά τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Χονδρέμποροι Φρούτων & Λαχανικών, Εισαγωγείς/Εξαγωγείς, Έμποροι Λιανικής, Αλυσίδες Super Market (ελληνικές & ξένες), Εταιρίες Logistics, Εταιρίες Συμβούλων, Εταιρίες Πιστοποίησης.

Είσοδος ελεύθερη μόνο σε επαγγελματίες, κατόπιν εγγραφής  


Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.freskon-expo.gr/


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία