Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο Salonika Restaurant μέσα από το μενού Κεφαλονιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη γαστρονομία. Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς μέσα από πιάτα όπως η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό, η αγκινάρα τηγανιτή, θα πρωταγωνιστούν, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από τη wine list. Ρομπόλα, μαυροδάφνη βοστιλίδι και μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία.
Σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε σε αυτήν τη γαστρονομική εμπειρία και να ανακαλύψετε τη γαστρονομική κουλτούρα της Κεφαλονιάς στο Salonika Restaurant.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 897176.
Salonika Restaurant, Makedonia Palace Hotel