
Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μμ, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει και να δοκιμάσει σε ελεύθερη γευσιγνωσία, μια σειρά από αποστάγματα με διαφορετικά στυλ, αρώματα, εντάσεις και έτη παλαίωσης.
Παράλληλα, τα 3 καλύτερα ανά κατηγορία - απόσταγμα, ούζο, τζιν – θα δοκιμαστούν και σε ευφάνταστα cocktails, δημιουργίες του bartender/mentor Στέφανου Παρασκευούδη, ιδιοκτήτη της σχολής The Bar Institute.
Τα «The Oak Tai», «Red Velvet» και «The Greek Negroni» θα αποτελέσουν σίγουρα εμπνεύσεις σε bar αλλά και ιδιωτικές παρασκευές!
Τη χρωματική και γευστική παλέτα των cocktails συμπληρώνουν τα προϊόντα της Monin και το επίσης βραβευμένο, στο TWST 2024, Vamma Vermouth.