Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Δήλωση βοσκότοπων για τα Διαχειριστικά μέσα σε 3 μήνες

Το αργότερο εντός τριών μηνών από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης θα πρέπει να δηλώσουν την επιθυμία τους για τα βοσκοτόπια, που πρέπει να συμπεριληφθούν στα Διαχειριστικά Σχέδια Βελτίωσης, τα οποία πρόκειται να εκπονηθούν, οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι, στις κατά τόπους Περιφέρειες.

Δήλωση βοσκότοπων για τα Διαχειριστικά μέσα σε 3 μήνες

2
0

Αυτό προκύπτει  από σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «δημοσιεύθηκε η αριθ. 1058/71977/3-7-2017(ΦΕΚ2331 Β΄) με θέμα «Καθορισμός των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4351/2015(ΦΕΚ 164 Α¨)», σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ.3 της ως άνω απόφασης τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα στην κυριότητα των οποίων βρίσκονται βοσκήσιμες γαίες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του ν. 3208/2003 όπως ισχύει και τις διατάξεις του π.δ. 258/1985 ‘Δημοτικό και Κοινοτικό Κτηματολόγιο’ (ΦΕΚ Α΄ 99) όπως ισχύει, πρέπει να το δηλώσουν στην αρμόδια Περιφέρεια, με σχετική αίτησή τους».

«Για το λόγο αυτό», τονίζεται στην ανακοίνωση «όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα εμπίπτουν στις διατάξεις του ως άνω άρθρου της ως άνω απόφασης , θα πρέπει να απευθυνθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας προκειμένου το αργότερο μέχρι 7/10/2017 να δηλώσουν την επιθυμία ένταξης των εκτάσεων τους στα ΔΣΒ που θα εκπονηθούν».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία