Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Από 1η Νοέμβρη έως 15 Δεκέμβρη απογραφή αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων 2019

Από την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου έως και την 15η Δεκεμβρίου η ετήσια απογραφή ζωικού κεφαλαίου αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων έτους 2019 στα κατα τόπους Τμήματα Κτηνιατρικής των Περιφερειών της χώρας.

probata_6

70
1

H διενέργεια της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και η κοινοποίηση αυτής στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε. αποτελεί υποχρέωση κάθε κατόχου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων

Σε ότι αφορά την ετήσια απογραφή 2019 αυτή θα πρέπει να διενεργηθεί και να κοινοποιηθεί στο Τμήμα Κτηνιατρικής από την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου έως και την  15η Δεκεμβρίου. Αυτή η υποχρέωση αφορά και τους αιγοπροβατοτρόφους με μηδενικό ζωικό κεφάλαιο.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα κοινοποίησης της απογραφής και ηλεκτρονικά με τη χρήση της αντίστοιχης ψηφιακής υπηρεσίας που έχει τεθεί σε λειτουργία στην ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ., χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του αιγοπροβατοτρόφου στην υπηρεσία.

Η εγγραφή και η πρόσβαση του κάθε ενδιαφερόμενου στην ψηφιακή υπηρεσία κοινοποίησης της ετήσια απογραφής του ζωικού κεφαλαίου γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr και ακολουθώντας κατά βήμα τις λεπτομερείς οδηγίες που διατίθενται αναρτημένες εκεί.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

23-12-2019 15:40Δημήτριος Σπύρόπουλος

Ξέρεις κανένας τι γίνετε σε περίπτωση που κάποιος δεν προλάβει την απογραφή? Ευχαριστώ Δημήτρης Φάρμα Σπυρόπουλος https://www.farma-spiropoulos.gr

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία