Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Στο 4,5 η βάση για τη λήψη άδειας φύτευσης οινάμπελων

Στο 4,5 διαμορφώνεται η βάση για την κατανομή των νέων αδειών φύτευσης οινάμπελων, κάτι που σημαίνει ότι όσοι παραγωγοί έλαβαν βαθμολογία από 4,25 και κάτω δεν θα λάβουν καμία άδεια.

Στο 4,5 η βάση για τη λήψη άδειας φύτευσης οινάμπελων

1
0

Η παραπάνω βάση μπορεί να αλλάξει εν αναμονή των ενστάσεων που γίνονται έως τις 14 Ιουλίου, ωστόσο κάτι τέτοιο ουσιαστικά αφορά μόνο όσους έλαβαν βαθμό 4,5 που μπορεί να δουν την κατανομή σε αυτούς μειωμένη κατά 5% περίπου.

Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία του πίνακα προκύπτει ότι υπεβλήθησαν αιτήματα για χορήγηση Αδειών Φύτευσης από 2.665 αιτούντες για 41.367,6 στρέμματα με μέσο όρο 15,56 στρέμματα ανά αίτηση.

Μετά τον πρωτοβάθμιο έλεγχο έγιναν αποδεκτά (ήταν επιλέξιμα) τα αιτήματα όλου του πλήθους των αιτούντων για 16.456,1 στρέμματα, με μέσο όρο τα 6,2 στρέμματα ανά αίτηση.

Στην βαθμολόγηση των αποδεκτών αιτημάτων, αφού αυτά υπερέβησαν τα 6.200 (1% της εθνικής έκτασης) περίπου στρέμματα, εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα κριτήρια προτεραιότητας.

Η υψηλότερη βαθμολογία επτά (7) αφορά 47 αιτούντες, ενώ η χαμηλότερη βαθμολογία ανήλθε στο 1,5.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΚΕΟΣΟΕ, θα χορηγηθούν άδειες Φύτευσης για όσους αιτούντες βαθμολογήθηκαν από 4,50 και πάνω που αφορά 1.026 αιτούντες και 6.273,1 στρέμματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία