Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Με 17,5 λεπτά παίρνει καλαμπόκι ο ΑΣ Βόλου

Την υψηλότερη ως τώρα τιμή σε όλη τη χώρα δίνει στους παραγωγούς καλαμποκιού ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου που θα αρχίσει να παραλαμβάνει το προϊόν την ερχόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ, Νικήτας Πρίντζος επισημαίνοντας ότι η τιμή που θα το αγοράσει η ΕΒΟΛ είναι στα 17,5 λεπτά το κιλό έναντι 15 ευρώ που κινείται περίπου η αγορά.

Με 17,5 λεπτά παίρνει καλαμπόκι ο ΑΣ Βόλου

5
0

Επιπλέον επεσήμανε ότι η τιμή αυτή θα δοθεί όχι μόνο στα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού αλλά και για όλους τους παραγωγούς στα 21 χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου κυρίως, δικαιοδοσίας της ΕΒΟΛ.

Τέλος, εξήγησε ότι αν δεν καλυφθεί η ποσότητα που επιθυμεί να αγοράσει η ΕΒΟΛ, τότε θα αγοραστούν ποσότητες καλαμποκιού και από όμορα χωριά της περιοχής Φαρσάλων και της περιοχής Λαρίσης.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου  όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νικήτας Πρίντζος, θα παραλαμβάνει από την ερχόμενη Πέμπτη καλαμπόκι, στις εγκαταστάσεις στον Αγ. Δημήτριο Ρ. Φεραίου. Η τιμή που θα αγοράζει το καλαμπόκι από τους παραγωγούς είναι προς 17,5 λεπτά το κιλό.

Ο κ. Πρίντζος διευκρίνισε ότι η τιμή αυτή δεν ισχύει μόνο για τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού, αλλά για όλο τον αγροτικό κόσμο, που βρίσκεται στην περιοχή της ΕΑΣ, δηλαδή στα 21 χωριά που ανήκουν στον Συνεταιρισμό Βόλου.

Ο ίδιος, σημείωσε ότι εάν δεν καλυφθεί η ΕΑΣ από την ποσότητα, θα ζητήσει καλαμπόκι από όμορες περιοχές, όπως η Λάρισα και τα Φάρσαλα.Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία