BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Γενικευμένη η πτώση όλων των χρηματιστηρίων

Στην εγχώρια αγορά σκληρού σίτου άρχισε κάπως να κινείται η εξαγωγή, δεδοµένου ότι οι τοπικοί έµποροι αντιλήφθηκαν πως δεν µπορούν οι αγοραστές να ανεβάσουν περισσότερο τις τιµές του.

pιφ87θφ__1__2_2_2_2_2_2_2_2_2_3__1_

1479
0

Ως αποτέλεσµα τα 420 ευρώ ο τόνος FOB που κυκλοφορούσαν τις προηγούµενες εβδοµάδες για τις χαµηλές ποιότητες αποτελούν τιµή που δουλεύει πλέον στην εξαγωγή. Αναφορικά µε τους τοπικούς µύλους από εβδοµάδα θα έχουµε νεότερα, καθώς ακόµα βρισκόµαστε σε περίοδο εορτών.

Στα σκληρά σιτάρια, οι τιµές στη νέα λίστα της Φότζια παρέµειναν σταθερές για όλες τις ποιότητες, δεδοµένου ότι δεν υπήρξε συνεδρίαση. Συγκεκριµένα, για τα ποιοτικά σιτάρια µε ειδικό βάρος 78 kg/hl, υαλώδη 70% και πρωτεΐνη 12% η τιµή αποθήκης εµπόρου διαπραγµατεύεται στα 495-500 ευρώ ο τόνος. Επίσης για τη δεύτερη ποιότητα µε ειδικό βάρος 76 kg/hl, υαλώδη 60% και πρωτεΐνη 11,5% η τιµή αποθήκης εµπόρου κυµαίνεται στα 485-488 ευρώ ο τόνος. Στη Γαλλία λόγω και του εορτασµού των Χριστουγέννων δεν είχαµε αλλαγές στις τιµές, οι οποίες παραµένουν στα 460 ευρώ ο τόνος, ενώ και στο εµπορικό κοµµάτι επικρατεί ηρεµία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία