BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Παγωμένη αγορά εν αναμονή του αλωνισμού

Στην εγχώρια αγορά σκληρού σίτου τα 300 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας δεν συγκινούν τους εµπόρους / εξαγωγείς και δεν ακούγονται δουλειές νέας σοδειάς.

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ_6

Γιάννης Παπαδογιάννης

3738
5

Είναι και ρίσκο αυτή τη στιγµή, χωρίς να έχουν αλωνιστεί τα σιτάρια να βγουν νέες πωλήσεις. Πανελλαδικά οδεύουµε σε µια καλή παραγωγικά χρονιά , αλλά οι συνεχείς βροχές θα επηρεάσουν τα χαρακτηριστικά της νέας σοδειάς. Συνολικά όµως δεν φαίνεται να βρισκόµαστε αντιµέτωποι µε µία παραγωγική καταστροφή. Οι τιµές στη νέα λίστα της Φότζια έµειναν σταθερές για δεύτερη εβδοµάδα, µε τα ποιοτικά σιτάρια στα 340-345 ευρώ και τη β’ ποιότητα στα 330-335 ευρώ.

Σχόλια (5)
Προσθήκη σχολίου

01-06-2023 16:53ΔΕΞΙΟΣ

Επιτέλους ας βάλει κάποιος ένα Στουπί με γράσο στο στόμα αυτού του ανίδεους περί αγροτικών θεμάτων....

Απάντηση

01-06-2023 15:47George

Καλά αλήθεια τώρα ..με τόσα γεγονότα που δεν δικαιολογούν καμμία μα καμμία πτώση τιμών πάλι βγαίνετε και λέτε το ίδιο παραμύθι..Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβατε ότι έχετε κοινή πορεία με τον αγροτικό κόσμο και δεν είναι εχθρός σας.. Προτείνω να λέτε την αλήθεια και όχι την μισή γιατί δεν είμαστε χαιβανια..Ξεχνάτε προφανώς ότι το 60% των νέων αγροτών είναι παιδιά με ακαδημαϊκές σπουδές και έχουν την δυνατότητα να φιλτράρουν τις ειδήσεις . Βοηθήστε προς αυτή την κατεύθυνση και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.Μην κάνετε αγώνα για αυτούς που με την πρώτη ευκαιρία θα σας περιθωριοποίησουν..Εμάς χρειάζεστε και εμείς εσάς για την σωστή και αληθή ενημέρωση..

Απάντηση

01-06-2023 15:06Τα 3 γουρουνάκια

Για ρίξε μια ματιά χρηματιστήριο Σικάγο 📈😗😗😗

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

01-06-2023 15:02Ο κακος ο λύκος

Μα καλά πουλάκι μου Γιάννη δεν έμαθες τι έγινε στην Κίνα;; 50 εκατομμύρια τόνοι σιτηρά σάπισαν!!! Σε μια χρονιά χωρίς αποθέματα...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία