Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Σταθερά εντός εύρους οι τιµές στο χρηµατιστήριο βάµβακος

Η αγορά εξακολουθεί να κινείται εντός εύρους και οι αναλυτές συγκλίνουν στην άποψη πως λογικά δεν πρόκειται να δούµε κάποια µεγάλη κίνηση σύντοµα.

papadogianis_M_3_8

367
0

Αν οι τιµές πάνε να διορθώσουν προς τα 60 σεντς, οι Αµερικανοί παραγωγοί θα αποσύρουν τα βαµβάκια τους από την αγορά, τοποθετώντας τα στο κρατικό τους πρόγραµµα. Αυτό θα προκαλέσει µια τεχνητή έλλειψη βάµβακος, η οποία και θα φέρει την ανάκαµψη στο χρηµατιστήριο. Αντιθέτως αν πάµε να δοκιµάσουµε υψηλότερες τιµές (70 σεντς) θα είναι δύσκολο να παραµείνουµε για πολύ σε αυτές, καθώς πολλά αµερικανικά βαµβάκια θα βγουν προς πώληση.  

Οι πωλήσεις που σηµειώνονται αφορούν µικρότερες ποσότητες και έχουν τον χαρακτήρα κάλυψης άµεσων αναγκών. Τα τουρκικά κλωστήρια είναι δραστήρια, αλλά καλύπτουν τρύπες µέχρι να φτάσουν τα βραζιλιάνικα και αµερικανικά βαµβάκια που έχουν αγοράσει. Μην ξεχνάµε πως η σοδειά στη γειτονική µας χώρα είναι απογοητευτική στις ποιότητες αλλά και τις ποσότητες. Από πλευράς εµπορικών οίκων οι τιµές µας για τα ανοιχτά συµβόλαια χαρακτηρίζονται ως ακριβές και αδυνατούν για την ώρα να πληρώσουν υψηλότερο
πριµ επί των χρηµατιστηριακών τιµών.  Για µικρότερες ποσότητες πιάνονται πλέον τα 70 σεντς ανά λίµπρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία