BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Επιστροφή της Τανζανίας στην οικογένεια βάμβακος της ICAC

Η Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Βάμβακος (ICAC) ανακοίνωσε ότι η Τανζανία είναι και πάλι μέλος της, το 29ο και το 11ο μέλος της Αφρικής.

cottontanzania

36
3

Η γεωργική βιομηχανία της Τανζανίας έχει μεγάλες δυνατότητες, όπως αναγνώρισε η Παγκόσμια Τράπεζα, και η επανένωση της με την ICAC αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός για την ανάπτυξη του ανεκμετάλλευτου δυναμικού, ιδίως για το βαμβάκι, το οποίο αποτελεί βασική καλλιέργεια.

«Η Τανζανία προσχώρησε αρχικά στην ICAC το 1961 και για πολλά χρόνια η χώρα ωφελήθηκε πάρα πολύ από την έγκαιρη ενημέρωση της αγοράς, το εμπόριο, τις τεχνολογικές εξελίξεις και συγκεκριμένα έργα», δήλωσε ο Marco Mtunga, Γενικός Διευθυντής του Διοικητικού Συμβουλίου της Cottonwood της Τανζανίας. «Για την Τανζανία, η επανένωση της ICAC είναι σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι όπου ανήκουμε».

Η βαμβακοβιομηχανία της χώρας έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο πρόσφατα, με τα ακόλουθα κέρδη που έγιναν από το 2017/18 έως το 2018/19:

  • Η έκταση είναι από 350.000 εκτάρια (ha) έως 420.000 εκτάρια,
  • Οι αποδόσεις αυξήθηκαν από 154 kg / ha σε 193 kg / ha, και
  • Η παραγωγή αυξήθηκε από 54.000 τόνους σε 81.000 τόνους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Τανζανία πίσω στην οικογένεια του ICAC και είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι η συμμετοχή μας συνεχίζει να αυξάνεται ανταποκρινόμενη στις νέες πρωτοβουλίες και πολιτικές που εισήχθησαν τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο Kai Hughes, Εκτελεστικός Διευθυντής της ICAC. «Η Τανζανία είναι βασικός παραγωγός στην Ανατολική Αφρική και η ένταξή της υπογραμμίζει όχι μόνο τη σημασία του βαμβακιού για την οικονομία της αλλά και τη σημασία της ICAC και του ρόλου της στην προώθηση μιας υγιούς και βιώσιμης βαμβακοπαραγωγής για τα μέλη της. Η ICAC εργάζεται σκληρά για να αυξήσει τις αποδόσεις στα κράτη μέλη της Αφρικής και της Ασίας και δεν θα πρέπει να υπάρχει λόγος για τον οποίο οι αποδόσεις στις περισσότερες - εάν όχι σε όλες - χώρες παραγωγής βαμβακιού σε αυτές τις ηπείρους δεν μπορούν να διπλασιαστούν».

Πηγή: ΙCAC

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

14-12-2019 11:31Loukas kampouropoulos

Η χώρα έχει αναπτύξει στην Τανζανία ζω 11 χρόνια ο πρόεδρος έχει βάλει σε μια καλή σειρά τη χώρα και η Τανζανί είναι καλή ανθρώπη και δουλευουν σκληρά και η χώρα αξίζει να έχει πάντα επιτυχίες.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

14-12-2019 11:30Loukas kampouropoulos

Η χώρα έχει αναπτύξει στην Τανζανία ζω 11 χρόνια ο πρόεδρος έχει βάλει σε μια καλή σειρά τη χώρα και η Τανζανί είναι καλή ανθρώπη και δουλευουν σκληρά και η χώρα αξίζει να έχει πάντα επιτυχίες.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία