BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Ανησυχητική ηρεµία στη φυσική αγορά βάµβακος

Οι τιµές ∆εκεµβρίου ‘20 εξακολουθούν να κυµαίνονται στο ίδιο στενό εύρος χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να σπάσουν ένα από τα δύο όρια.

papadogianis_M_3_8

16
0

∆εν υπάρχουν και ιδιαίτερες ειδήσεις όσον αφορά τα θεµελιώδη στοιχεία, πέραν µιας υποβάθµισης χρώµατος στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα τα χρηµατιστήρια στο σύνολο τους δεν καταγράφουν κάποια αξιοσηµείωτη πορεία. Οι αναλυτές των κερδοσκοπικών κεφαλαίων εκτιµούν ότι υπάρχει περιθώριο για άνοδο, σε αντίθεση µε τους εµπλεκόµενους στη φυσική αγορά, όπου η αναιµική ζήτηση τους κάνει να αναµένουν σύντοµα κάποια χρηµατιστηριακή διόρθωση.

Η συγκοµιδή έχει ξεκινήσει σε αρκετές περιοχές και φαίνεται οι αποδόσεις στα χωράφια να είναι λιγάκι χαµηλότερες των περσινών. Μέσα στην επόµενη εβδοµάδα ο ρυθµός θα ανέβει, οπότε και θα έχουµε καλύτερη εικόνα όσον αφορά τις ποσότητες και τις ποιότητες. Νέες πωλήσεις δεν σηµειώνονται και για την εποχή είναι ανησυχητικά ήρεµα. Θεωρητικά οι προσφορές µας είναι στα ίδια επίπεδα µε τις χρηµατιστηριακές τιµές ∆εκεµβρίου ‘20 (δηλαδή χωρίς πριµ), όταν οι αγοραστές φαίνεται να είναι έτοιµοι να αγοράσουν τις λευκές ποιότητες περίπου
1 σεντ ανά λίµπρα χαµηλότερα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία