BACK TO
TOP
Βαμβάκι

∆ιστακτική διόρθωση στο χρηµατιστήριο βάµβακος

Οι τιµές συµβολαίων Μαΐου αφού σηµείωσαν υψηλό δυόµιση ετών διόρθωσαν προς τα 88 σεντς ανά λίµπρα, µε τους αναλυτές όµως να θεωρούν τη διόρθωση διστακτική.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

8
0
Άλλωστε, κατά πολλούς οφείλεται στο γενικότερο γύρισµα των αγορών (χρηµατιστήρια αξιών και εµπορευµάτων). Σίγουρα η αγορά για να ανακάµψει θα χρειαστεί βοήθεια από τη φυσική αγορά ή γενικότερα από θετικά θεµελιώδη νέα. Οι κλώστες είναι στην αγορά για ότι πωλείται σε φτηνή τιµή κι ως αποτέλεσµα κλείνονται συµβόλαια κυρίως για ινδικά και αφρικανικά βαµβάκια.
Σηµειώθηκαν κάποιες νέες πωλήσεις φετινής σοδειάς κυρίως µε προορισµό την Αίγυπτο όσο το χρηµατιστήριο κρατιόταν στα υψηλά του. Με τη διόρθωση, οι αγοραστές έκαναν πίσω, περιµένοντας να δουν που θα ισορροπήσει η αγορά. Στη νέα σοδειά η αύξηση των προπωλήσεων σύσπορου από παραγωγούς προς εκκοκκιστές εντείνει την κουβέντα για προπωλήσεις εκκοκκισµένου σε εµπορικούς οίκους. ∆εν έχει ανοίξει η αγορά, αλλά φαίνεται µια τάση τιµών προς τα 3 σεντς πριµ επί των χρηµατιστηριακών τιµών για συµβόλαια ∆εκεµβρίου στα λευκά µε σωστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία