Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Φλερτάρει ξανά το βαµβάκι µε τα 100 σεντς ανά λίµπρα

Η κατάσταση της σοδειάς των ΗΠΑ, όπως αυτή ανακοινώθηκε στην αρχή της εβδοµάδας, είναι σχεδόν απογοητευτική κι αυτό αποτυπώθηκε στο χρηµατιστήριο µε περαιτέρω άνοδο. Έσπασε η αντίσταση των 96 σεντς και οι τιµές πλησίασαν κοντά στα πολυπόθητα 100 σεντς

παπαδογιαννης22_2

Γιάννης Παπαδογιάννης

2418
0

Παράλληλα, να σηµειωθεί πως οι επενδυτές είναι πλέον πολλαπλάσια τοποθετηµένοι ξανά προς την άνοδο σε σχέση µε αυτούς που ποντάρουν στην πτώση. Για τις επόµενες εβδοµάδες οι αναλυτές περιµένουν να δουν πως θα πάνε οι καιρικές συνθήκες στις ΗΠΑ και ποια θα είναι η γενική εικόνα των εµπορευµάτων.

Σηµειώθηκαν πωλήσεις της σοδειάς µας από πλευράς εµπορικών οίκων προς τα αιγυπτιακά κλωστήρια όταν οι τιµές ∆εκεµβρίου ‘22 ήταν γύρω από τα 95 σεντς ανά λίµπρα. Οι αντίστοιχες τιµές για τους εκκοκκιστές κυµάνθηκαν λίγο κάτω από τα 110 σεντς, φυσικά για τα λευκά βαµβάκια. Η απότοµη άνοδος του χρηµατιστηρίου µπλόκαρε τις νέες πωλήσεις δεδοµένου ότι οι αγοραστές ευελπιστούν πως θα είναι πρόσκαιρη, ενώ οι πωλητές θεωρούν πως οδεύουµε προς µια ανάκαµψη καθώς το βαµβάκι ήταν υπερ-πουληµένο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία