Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
FARMING

Ιδρυτικό μέλος της FIORDA η YARA

Σε μια βάση δεδομένων για τα λειτουργικά ρίσκα της βιομηχανίας λιπασμάτων (FIORDA) συμμετέχει η Yara, ως ιδρυτικό μέλος και βασικός συνεργάτης στην ασφάλεια των διαδικασιών βιομηχανίας λιπασμάτων.

yara_volos12_2

36
0

Ειδικότερα, η FIORDA είναι μια βάση δεδομένων για τους κατασκευαστές λιπασμάτων, που αναπτύχθηκε από την AmmoniaKnowHow.com και την UreaKnowHow.com. Σκοπός της είναι να βελτιώσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των μονάδων παραγωγής λιπασμάτων, συλλέγοντας και ανταλλάσσοντας δεδομένα ασφάλειας των διαδικασιών μεταξύ των συμμετεχουσών εταιρειών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως μέρος της FIORDA, η Yara θα μοιραστεί την εμπειρία της και θα συνεισφέρει με μελέτες περιπτώσεων, αναπτύσσοντας έτσι τις γνώσεις ασφάλειας της διαδικασίας, υποστηρίζοντας την ασφάλεια στην λειτουργία και διατηρώντας την ακεραιότητα των εγκαταστάσεων της.

Η FIORDA είναι μια πρωτοβουλία ανοιχτή σε όλους τους κατασκευαστές λιπασμάτων που επιθυμούν να ενώσουν τις προσπάθειές τους και να συμβάλουν στη βελτίωση της ασφάλειας και της αξιόπιστης λειτουργίας των εγκαταστάσεων αζωτούχων λιπασμάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία